|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   igranje 4 letnikov
2.2.2011 16:10:27   
rogljicek
S čim se najraje igrajo vaši 4 letniki/ce?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: igranje 4 letnikov
2.2.2011 16:49:54   
K_a_t_i
Najraje z avti, pa knjige obožuje. Potem pa pridejo na vrsto lego kocke, sestavljanke, zdravnik, Lotti karoti in še 2 igri s kocko, baterijska svetilka je kar zanimiva pa vse igrače od 8 mesečnika so zadnje čase in user posted image . Aja - kuha tudi rad (kar z mojimi lonci in kuhalnico - zmeša kocke, za pečico si je pa izbral eno omarico).
Zunaj pa zmaga kolo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2011 17:26:50   
Precious
user posted image Moj najrajši posluša pravljice,ki jih pripovedujem,ampak res,če bi bilo po njegovo bi jih 24 ur na dan brala

Drugače pa rad ima puzzle,rad sestavlja lego,zelo rad rešuje naloge,ki mu jih dajem ,pa mene najrajši popravlja user posted image  Potem pa vse po malem

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2011 18:04:58   
Najaa
Naša rada sestavlja lego kocke, rada ima puzzle, knjige, rada ima plastelin, riše na tablo... kuha, pospravlja z mano... 

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2011 18:44:58   
Putka
Lego in risanje. Pa še kar so punčke aktualne, barbike, winxice, babyborn..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2011 19:00:58   
tinaaja
Puzzle, šablone, risanje, das masa, plastelin, lepljenje, ...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 19:10:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2011 8:51:14   
ksenija12
Pri nas je daleč najbolj aktualna domišljijska igra (2 fantka-3 in 4 leta), se pravi, da se igrata da sta recimo gasilca- si izmislita požar (beri postavita nekam nekaj rdečega blaga) in potem vklopita svoje 'sirene' in tečeta gasit. Imata tudi telefon, da se pokličeta itd...potem se igrata, da gresta na morje in vse, ampak res čisto vse stvari v svoji sobi zložita na kavč (od knjig, igrač, cunj) in se pakirata na morje..skratka, domišljijska igra brez kakršnihkoli posebnih igrač in pripomočkov, kjer lahko karkoli postane pač karkoli. Na drugem mestu so knjige, ki jima midva bereva (zdaj aktualna Čarovnica Vilma in pa serija knjig avtorice Barbel Spathelf od Zobovilke, Škrata Brokolina naprej..dolgo časa je bil aktualen eden in edini Rožnati avtobus in vse ostale knjige te avtorice-Belo jadro,Dedkovo kolo) Na tretjem mestu pa so potem razne sestavljanke, pobarvanke, nalepke, družabne igre-ki se jih seveda igramo skupaj. Zelo rada mi tudi pomagata pečt pecivo (makovo pecivo recimo, ki je enostavno) in potem bašeta moko, sladkor, mak vsak v svoj lonček in na tehtnico itd..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?