Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
igraj in zadeni - koper 20.5.2005 11:54:15
|
|
|
|
Lenny
|
Po moje gre za posteljnino .... ne spomnim se firme .... ovčja volna .... punce se bodo zagotovo spomnile, za katero podjetje gre. Tudi v Mb smo dobivali takšna vabila, pa je šlo za to. Lp
|
|
|
|
igraj in zadeni - koper 20.5.2005 11:55:30
|
|
|
|
Blink1
|
Mislim, da je na tole finto včasih igrala Bawaria Woltex. Prodajajo pa izdelke iz volne:zmeden2: nekaj takega. Torej koce, posteljnino, copate. Ne morem reči da ni kvalitetno. je pa temu primerna tudi cena:hudicek: lahko pa da so kakšni piskri:zmeden:
|
|
|
|
igraj in zadeni - koper 20.5.2005 11:56:21
|
|
|
|
Lenny
|
Jaaaa, točno - Bawaria Woltex. Ojoj, EMŠO me daje :)-
|
|
|
|
igraj in zadeni - koper 20.5.2005 11:56:28
|
|
|
|
malika
|
Bavaria je imela neke take ideje par let nazaj, zdaj pa ne vem več.
|
|
|
|
igraj in zadeni - koper 20.5.2005 11:56:47
|
|
|
|
Blink1
|
:)-:)- Lenny sej ni tako hudo. Bistvo si zadela:bravo:
|
|
|
|
igraj in zadeni - koper 20.5.2005 11:59:55
|
|
|
|
lucika
|
se spomnim od bavarie, pa nek bio line so tud posiljali; tole pa je: igraj in zadeni, p.p.914, koper. saj bavaria ima sedez tu pred mb, ne? bu, bi sla na kosilce vseeno?
|
|
|
|
igraj in zadeni - koper 20.5.2005 12:05:52
|
|
|
|
Blink1
|
Hmmmm.....pol pa vem. Bawaria pa ima sedež v Polskavi pred MB, ja. Lucika...kar pojdi na kosilo:bravo::bravo: Pa fajn se najej in zahtevaj še repete:)-:)-:)-
|
|
|
|
igraj in zadeni - koper 20.5.2005 12:08:38
|
|
|
|
pupika
|
Ja tudi jaz mislim da je to firma SCT Company, ki prodajajo, vzmetnice, pregrinjala, povštre,.... Naju so pred 2 leti zahaklali na morju na Pagu, pa sva šla pogledat in sva z njimi sklenila pogodbo za okoli 600 000 sit, je moj mislu, da je to kar lepa in dobra stvar. Potem čez par dni, pa sva se po glavi tolkla, sicer sem napisala da odstopava iz pogodbe pa je bilo vse v redu. Aja sem pozabila napisat, takrat je njega premamil en masažni stol, ki bi ga naj kao dobila za darilo.:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
igraj in zadeni - koper 20.5.2005 12:13:33
|
|
|
|
Blink1
|
Aaaaaaaa 600.000??????? Za tak denar morš bit eno leto pri njih na kosilu:ups::ups:
|
|
|
|
igraj in zadeni - koper 20.5.2005 12:20:56
|
|
|
|
lucika
|
eh, to me ni strah. me lahko mamijo kolk hocejo, ce nimam, ne morem, oziroma ne bom. :) sam to bom na koncu opovedala:) torej se nobena ni bila na tocno tem....
|
|
|
|
igraj in zadeni - koper 20.5.2005 13:14:31
|
|
|
|
maja&m
|
Moja starejša soseda je tud neki tajga dobla.Pa smo bli vsi prepričani da gre za nateg.Je blo v gostilni,pa kosilo, pa neka nagrada ji je bila obljubljena v vrednosti cca 600 eur,tak da smo res mislili da gre za prodajo. Ja pa je ženšče res dobilo potovanje v Turčijo v vrednosti cca 600 eur, pa še neke kupončke da lahk gre kdo zraven. Jaz bi na tvojem mestu vseen šla,itak te ne morjo prsilt da morš kej kupt,če gre le za prodajo. Sporoči kako je bilo,če boš šla. Maja
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......