Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
igrace, ki jih ne rabite vec 5.9.2008 18:58:08
|
|
|
|
Romcka
|
sicer ne vem, ce pase tole lahko sem..pa vseeno:) zivjo punce, Ta teden sem zacela delati v vrtcu (takole javno ne smem povedati, katerem:) kot specialna pedagoginja...in ze v prvem tednu sem videla, da je zelo malo didakticnih igrac na voljo..pa nasa drzava, lih ne da veliko denarja za take reci...no anyway... ce ima katera kaksno igraco, ki je vec ne rabite doma...bi bila presrecna, ce mi jo lahko odstopite... predvsem bi bile zanimive kaksne enostavne druzabne igre (memory, domino...), pa kaksne kocke, lesene natikanke ali vstavljanke, zelo preproste setavljanke, kaksne zdravniski komplet, glasbila....sedaj bolj takole glasno razmisljam... Vnaprej se vam vsem zahvaljujem za pomoc:) R
< Sporočilo je popravil Romcka -- 5.9.2008 19:04:49 >
|
|
RE: igrace, ki jih ne rabite vec 21.11.2008 15:15:25
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romcka ce ima katera kaksno igraco, ki je vec ne rabite doma.. Pri nas je vzgojiteljica rekla, da naj bi za dedka mraza namesto prinašanja drobnih neumnosti zbrali nekaj denarja in nato bo iz tega kupila primerne igrače za njihov oddelek. Saj vsem vedno ni vse prav, samo nama se zdi pametno in bova prispevala.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 21.11.2008 15:16:27 >
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.