Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
igračke - kako popraviti 30.9.2006 1:31:57
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Morda je malo hecno vprašanje...pa vseeno... Za darilo ob rojstvu smo dobili ful luškano plišasto igračko, ki igra, ko jo potegneš za vrvico- od vsega začetka jo imava pri previjanju, zadnjič pa se mi je vrvica zataknila, tako, da jo lahko potegnem samo do četrtine in samo toliko časa tudi igra...zdaj pa ne vem, ali naj jo raztrančiram in poskusim popravit, ali jo naj raje pustim celo, ker itak nima smisla... jo ima tako rada...kar gleda, kako da je tiho, jaz pa tud ves čas ne morem za vrvico vlečt Ali ima katera kakšne izkušnje s tem... sem že gledala, da bi ji novo kupila, pa nimajo take nikjer...iz obupa sem šla na e bay gledat...pa tud nič
|
|
RE: igračke - kako popraviti 30.9.2006 6:15:42
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz bi jo na tvojem mestu, dokler še sploh igra pustila na miru in pač večkrat povlekla vrvico.
|
|
|
|
RE: igračke - kako popraviti 30.9.2006 8:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, notri je menda ena vzmet. Kaj pa vem, če se da to poopraviti. Še nisem slišala, da bi kdo. Nam se je tudi že ena miška pokvarila, pa je šla potem v pokoj. Kakšno zadevico pa imate? Mogoče ima pa katera doma?
|
|
|
|
RE: igračke - kako popraviti 30.9.2006 19:09:52
|
|
|
|
Marelica
|
Ja, te igračke so res srčkane, dokler delajo. Mi smo dobili od sorodnikov 2 rabljeni (imamo pa še 3 nove), in obe sta bili že umazani. Ena pa je že nekam čudno hitro igrala. No, potem sem obe igrači zadaj po šivu razparala, vzela ven mehanizma in peno ter oprala. Tisti uničen mehanizem potem nisem več dala nazaj in sem ga seveda v svoji firbčnosti odprla. Res je notri vzmet, do katere pa ne moreš priti brez uničenja. Edino, če je krivo to, da se je zataknila vrvica, to ni problem popraviti. Če ti je toliko do tega, da stvar igra, mogoče tvegaj in preveri, če je to krivo. Če si dobra pri šivanju se skoraj ne bo opazilo, da si kaj parala, ker ta pliš tako fino prekrije šiv.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.