wing
|
Naša je sicer stara šele 6,5m in ima najraje igrače, ki jih lahko grize in grizlja Pa če so zobje na pohodu ali ne. Zadnje čase je usekana na razne priveske igrač, naj si bodo kakšne deklaracije izdelka, kakšne etikete pa ostali priveski, ki niso v funkciji igrač. Najde pa res najfinejšo in najbolj skrito etiketico. Pa verižica od dude je tudi zakon, če drugega ni pri roki Sicer pa je zelo malo šmirglala plišeke, potem sva ji kupila tistega govorečega kužka, pa ni palil, ni je pritegnil, niti zvočno niti optično, zdaj kvečjemu nama cefra živce, ko se mu sredi noči sfuzla pa začne "Objemi me!", "Rad te imam!".grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Neverjeten interes je kazala za telefone, ampak na žalost za taprave, najine, ker ta Fisher Priceov tudi za gristi ni ok Od glasbenih ima rada nek brezvezen radio od ene kolegice, ki ima take gumbke za vrtet, pa se neke živali oglašajo, pa v francoščini. No, imela je pa zelo rada gosenico, ki se je nategnila in potem fino ropotala, ko je lezla skup, obroček je ful grizla, pa pisane knjigice, tiste kjer je celofan oblečen v blago, da tak fajn šelestijo, pa pomožnosti imajo grizalne robove. Tudi knjigice s trdimi stranmi ima rada, ful opazuje in tipa kjer je drugačen material. Aja, pa po novem mehke žogice, da jo lahko stisne v pest, nese v usta in kotali in ji mamica nosi nazaj. Drugače pa se mi zdi da se najbolj zavzeto igra s svojimi čeveljci, ves čas jih grize, da so celi mokri, jih sezuje in obdeluje do onemoglosti. Kot v transu je Drugače pa tudi mi ne pretiravamo z igračami, morda ko bo kasneje pokazala konkreten interes, pa še to kakšno res pametno igračo. P.s. Nacka, tvoj mišek je pa taaaaaako zlat, prav nagovarja te ta srčkan obrazek
|