Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
igrače(igrala) za 6-10m otroke 15.7.2007 17:58:18
|
|
|
|
crci06
|
Spet mi gre bolj na otočje in bi rada za malega kaj finega uredila. Kakšne igrače za fanta, ki bo zdaj zdaj sedel. Kaj KONKRETNO predlgate? - Ogledujem si gugalnico za dojenčke, - poganjalček, ki je hkrati tudi gugalnica za v stanovanju, da je otrok privezan itd - konjiček gugalnica - bazenček - bazen / peskovnik (za kasneje) => ali so vsi ti modri, rdeči in rumeni peskovniki s pokrovom, ki jih vsi propagirajo enako trdni? Iz enako trde plastike? ... No, če ima še katera preveč časa , naj mi prosim napiše svoje izkušnje, dobrodošli tudi namigi: cena, kje kupiti itd.
|
|
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 15.7.2007 18:07:32
|
|
|
|
Anonimen
|
gugalnica zna bit ok sam more bit taka da ima dober sedež, da otroka pripneš. bazenček, to pa more bit, sej veš kok je vroče, tamalim se tut paše mal ohladit pa igrat v vodi. peskovniki majo različno plastiko, to vidš k jih mal pogledaš, ko sem js gledal zanje je blo tko da tist k je bil cenejši je mel tanjšo plastiko, sam mislim pa da tak mejhn otrok tega ne more uničt, prej mi k to prestavlamo loh kej zlomimo naša je nora na žoge, najbolš je ko ma kero pisano v rokah, jo celo pregleda
|
|
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 15.7.2007 18:39:38
|
|
|
|
crci06
|
videla sem 3 letnega otroka, ko je med igranjem hodil po pokrovu peskovnika in se mi zdi, da bi se verjento tanjši zlomil? daj kakšne konkretne predloge, kje si jih gledal, kje je bil boljši, cena, firma...
|
|
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 15.7.2007 19:39:10
|
|
|
|
Nogavica
|
V Pikapolonici imajo fajne gugalnice za take male. Če se ti da, poglej moj album v podpisu, jo boš videla. Bazenčke itak najdeš vsepovsod. Glede peskovnika pa mi je kolegica svetovala, da naj ga ne uporabljam še letos, ker je mala ravno v fazi, ko vse daje v usta, tako da res ne bi rada, da se peska naje.
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 15.7.2007 19:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.igrarija.com/trg/detajl.php?id=43&hid=12 men je ta peskovnik izmed vseh najbol všeč, ni tist ko se zapre sam mi je dobr ne poznam js teh firm, tut mi neki niso bli všeč, ko se bo tamala igrala notr ji bo tak peskovnik premajhen. odloču sem se da ji raj naredim lesenga pa da bo mel mal širši rob, da se loh gor vsede, na eni strani mivka, na drugi pesek. sej se da tut za tazga nardit neko streho. itak da proba pa da v usta sam ko enkrat proba da pol mir, od peska se pa tut ne zastrupi.
|
|
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 15.7.2007 19:53:27
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Moj_moj, lahko ti samo povem, kaj imam jaz doma. Ima bazenček, pa potiskača sem mu naredila sedaj iz Tomyevega 6gyma, peskovnik, puzzle, na puzzlah ima igrače, dajem mu že knjigice, ki piskajo, metulja, na katerega lahko pritiska in poje, radio od Fisher Prica ... potem ima lesene kocke iz Ikee, samo tiste še niso ful popularne, nekaj plišijev, ropotuljic ... ful so mu všeč leseni obroči, trikotnik, kvadrati ... najboljša igrača je pa zobna ščetka?
|
|
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 15.7.2007 22:43:51
|
|
|
|
frufru
|
našmu so trenutno najbolj interesantne škatle , pa v bazenčku čisto ponori, zlasti če so notri žogice
|
|
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 15.7.2007 23:07:07
|
|
|
|
Naja30
|
Naša ima v dnevni sobi kar bazenček za na plažo in notri igračke, pa ji je še kar všeč Slaba stran je, da ga bo počasi že preplezala
|
|
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 15.7.2007 23:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
bo treba večjiga kupt
|
|
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 15.7.2007 23:30:50
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 bo treba večjiga kupt Že tako ta zavzame tri četrt dnevne moj_moj oprosti za smetenje teme.
|
|
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 15.7.2007 23:36:42
|
|
|
|
Anonimen
|
pol pa hišo razširt pa dnevno
|
|
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 15.7.2007 23:44:43
|
|
|
|
Naja30
|
Ne ne, kar vzunaj bazen postavt
|
|
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 15.7.2007 23:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
to je prelahko
|
|
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 15.7.2007 23:50:29
|
|
|
|
Naja30
|
Ni prelahko, ker je treba sosede prepričat, da ne rabijo vrtičkov, ker mi rabimo bazen za našo Ok, se predam. Imaš prav Jutri grem po bazen za napihnit 200x50
|
|
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 16.7.2007 9:23:26
|
|
|
|
crci06
|
Naja3 - videla sem že rešitev, ko imajo ljudje doma stajice in notri nametane vse igrače (kot košara za igrče), pa tudi otroci so lahko notri in ne preplezajo ven... Je ceneje, kot stene premikat
|
|
|
|
RE: igrače(igrala) za 6-10m otroke 16.7.2007 9:32:10
|
|
|
|
emaa
|
Ja stajico bomo tudi mi aktivirali, ko bosta malo bolje sedela. Ker včasih se samo obrnem, pa sta vsak tam, ko ni treba. Bognedaj da moram na WC.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Alja in ....?mi_2Ime za bratcaAlex (
30%)
Luka (
38%)
nič od naštetega (
32%)
Število vseh glasov: 255Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!