|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   igračke - kako popraviti
30.9.2006 1:31:57   
ČebelicaMaja
Morda je malo hecno vprašanje...pa vseeno...
Za darilo ob rojstvu smo dobili ful luškano plišasto igračko, ki igra, ko jo potegneš za vrvico- od vsega začetka jo imava pri previjanju, zadnjič pa se mi je vrvica zataknila, tako, da jo lahko potegnem samo do četrtine in samo toliko časa tudi igra...zdaj pa ne vem, ali naj jo raztrančiram in poskusim popravit, ali jo naj raje pustim celo, ker itak nima smisla... user posted image  jo ima tako rada...kar gleda, kako da je tiho, jaz pa tud ves čas ne morem za vrvico vlečtuser posted image
Ali ima katera kakšne izkušnje s tem... sem že gledala, da bi ji novo kupila, pa nimajo take nikjer...iz obupa sem šla na e bay gledat...pa tud ničuser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: igračke - kako popraviti
30.9.2006 6:15:42   
Lunca1
Jaz bi jo na tvojem mestu, dokler še sploh igra pustila na miru in pač večkrat povlekla vrvico. 

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2006 8:30:13   
Anonimen
Ne vem, notri je menda ena vzmet. Kaj pa vem, če se da to poopraviti. Še nisem slišala, da bi kdo. Nam se je tudi že ena miška pokvarila, pa je šla potem v pokoj.
Kakšno zadevico pa imate? Mogoče ima pa katera doma?

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2006 19:09:52   
Marelica
Ja, te igračke so res srčkane, dokler delajo.  Mi smo dobili od sorodnikov 2 rabljeni (imamo pa še 3 nove), in obe sta bili že umazani. Ena pa je že nekam čudno hitro igrala. No, potem sem obe igrači zadaj po šivu razparala, vzela ven mehanizma in peno ter oprala. Tisti uničen mehanizem potem nisem več dala nazaj in sem ga seveda v svoji firbčnosti odprla. Res je notri vzmet, do katere pa ne moreš priti brez uničenja. Edino, če je krivo to, da se je zataknila vrvica, to ni problem popraviti. Če ti je toliko do tega, da stvar igra, mogoče tvegaj in preveri, če je to krivo. Če si dobra pri šivanju se skoraj ne bo opazilo, da si kaj parala, ker ta pliš tako fino prekrije šiv. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2006 23:14:03   
ČebelicaMaja
No, to sem hotela slišat... bom poskusla, ko bom imela mal časa, pa bom poročala... hvala za odgovore...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.