|
RE: igrače, obleke... kdaj kupite 19.8.2007 12:03:18
|
|
|
|
arielca
|
Uf... Tole je pa obsežno vprašanje . Oblačila kupujem pred sezono; konec pomladi kupim poletne oblekce, konec poletja jesenske in kakšno zimsko, ... Kakšno stvar kupim tudi sproti. Nikoli ne kupujem ne vem koliko vnaprej, ker ne maram, da ima vse hlačnice zavihane in majčke s predolgimi rokavi. Čevlje ji kupujem sproti, ker se mi niti ne sanja, kako hitro ji bo rasla nogica. Kar se tiče opreme, je odvisno. Normalno sva voziček, lupinico, posteljico ... kupila že prej. Avtosedež sva kupila, preden ga je začela uporabljati, sedež za kolo v začetku spomladi (ko se je začela kolesarska sezona), tricikel je dobila pozimi za RD in ga je prvič uporabljala šele spomladi ... Kahlico ima doma in jo uporablja po potrebi. Običajno opremo kupujem sproti, ko vidim, kaj rabi. Kar se tiče igrač je pa tako, da jih ima tako ali tako preveč. In če smo kje na obisku, je igrača, ki jo ima doma, tam super zanimiva, v svoji sobi je pa še povoha ne. Kar se tiče starostnih omejitev in igrač, sem pa mnenja, da je vse odvisno od otrokovega interesa in želje. Za določene spretnosti moa res doseči določeno staost, a to še ne pomeni, da mu bo neka igrača všeč.
|