Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: igrača čevelj z vezalko 8.8.2011 9:05:08
|
|
|
|
pety78
|
Po moje boš prej našla pravi čevelj z vezalko.
|
RE: igrača čevelj z vezalko 8.8.2011 9:09:39
|
|
|
|
uškinamama
|
Livia, če imaš možnost naj ti nekdo v naveden kos lesa ( kos parketa, ladijskega poda) zvrta luknje. Daš eno vezalko in - voila. Naš se je na tej deščici naučil mašnice, vozle, spletat kitke.
|
|
RE: igrača čevelj z vezalko 8.8.2011 9:25:52
|
|
|
|
skuštrana
|
Ja, mi imamo ta čevelj in res je da se je tamala tako naučila vezat vezalke, ampak čisto komot bi naredila tako kot ti je predhodnica napisala Jaz sem ga kupila v spletni trgovini Otroški svet, Mellisa and Dough firme. Se mi pa zdi da jih imajo v Baby centru tudi.
|
|
RE: igrača čevelj z vezalko 8.8.2011 10:34:15
|
|
|
|
t5t6
|
Jaz sem ga videla pred kratkim v Baby centru, še sem si rekla "kaj vse se spomnejo"
|
|
|
|
RE: igrača čevelj z vezalko 8.8.2011 10:55:34
|
|
|
|
livia
|
Našla, v Otroškem svetu.
|
|
|
|
RE: igrača čevelj z vezalko 8.8.2011 11:37:38
|
|
|
|
josephine27
|
v Baby centru v BTC- ju . sem jo videla ravno danes.
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?