Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ideje za ustvarjanje - slikce 4.11.2005 12:10:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, puncica, zlata si. Mene take stvari ful zanimajo. Rada bi se tudi ukvarjala s tem, pa sploh ne vem, kako se lotit tega. Ali obstajajo kakšni tečaji ali kaj npr. za servietno tehniko ali slikanje na steklo?
|
|
|
|
RE: ideje za ustvarjanje - slikce 4.11.2005 12:24:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Je takao enostavno, da ne rabiš tečajev. Jaz si kupujem revije, ki so sicer v nemščini, ampak so res dobre. Ena takih je Basteln mit Kindern (Izdelujemo z otroci) ali Color Windows (za risanje na steklo). Pri nas je pa revija Atelje. Pa tudi če kupiš lepilo za servieto tehniko, ti pišejo navodila gor. Če ti pa kaj ne bo jasno, mi pa lahko pišeš tudi privat.
|
|
|
|
RE: ideje za ustvarjanje - slikce 4.11.2005 23:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Puncica, a ni mal vec albumov ze objavljenih na MONu? Moj manjka tule na seznamu, tam vem da je :)
|
|
|
|
RE: ideje za ustvarjanje - slikce 5.11.2005 20:14:18
|
|
|
|
Gina
|
Lušne reči so gor! NO, ribica, saj bomo vesele še kakšnega linka. Jaz nimam cajt še za mon .
|
|
|
|
RE: ideje za ustvarjanje - slikce 6.11.2005 0:17:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst nimam sicer nc posebnega (ce primerjam z nekaterimi umetninami tule gor .. pa vseeno ..) http://ribabiba.moj-album.com LP, RB
|
|
|
|
RE: ideje za ustvarjanje - slikce 6.11.2005 20:02:36
|
|
|
|
india
|
Urška, kaj pša če bi kar tukaj napisala navodila za servietno tehniko??? Prosim!
|
|
|
|
RE: ideje za ustvarjanje - slikce 7.11.2005 8:33:18
|
|
|
|
puncica
|
Ribica žal ga nisem našla na tisti temi, mogoče kje drugje, no sej zdej si ga prlepla pa je a ne Sem se pa jaz ful razveselila ker je ful čestitk gor in ful idej res zanimivo.
|
|
RE: ideje za ustvarjanje - slikce 7.11.2005 8:58:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška samo zate navodila za servietno tehniko: Rabiš: čopič, posebno lepilo za serviete (najboljše tisto s katerim lahko lepiš tudi na sveče - sveče so vnetljive drugače), servietke, škarje. izrežeš vzorčke na servieti in obvezno (NE POZABITI) odstraniš zadnji dve plasti serviete. Uporabiš samo eno, tisto najlepšo plast. na sredino željenega predmeta najprej daš s čopičem malo lepila. Kakšno piko, dve. Nato čisto narahlo pritisneš gor sličico. premažeš s čopičem celo sličico na predmetu z lepilom (ne na tanko in ne predebelo - mora pa biti lepo mokro). Mažeš vedno od SREDINE NAVZVEN zato, da nimaš zračnih mehurčkov vmes. PA NEŽNA MORAŠ BITI. Ne preveč pritiskati s čopičem, ker je sličica mokra in se hitro strga. Pustiš, da se par ur posuši. Vuola! Prijetno ustvarjanje želim.
|
|
|
|
RE: ideje za ustvarjanje - slikce 7.11.2005 11:49:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Urška, pa kaj to se uporabljajo čisto navadne papirnate serviete? Kje pa kupim lepilo, verjetno v teh posebnih trgovinah, ki imajo tako robo, ne?
|
|
|
|
RE: ideje za ustvarjanje - slikce 7.11.2005 11:57:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem kupila čisto navadne serviete. Seveda z zanimivim motivom. Lepilo sem pa kupila Sparu tam, kjer imajo das maso in ostale stvari za ustvarjanje. Imaš pa ga tudi v specialirnih trgovinah.
|
|
|
|
RE: ideje za ustvarjanje - slikce 7.11.2005 11:58:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo tudi v mojem albumu si lahko ogledate nekaj mojih stvarite.
|
|
|
|
RE: ideje za ustvarjanje - slikce 7.11.2005 17:35:15
|
|
|
|
india
|
Urška, najlepša hvala!!!!! Blacky, lepilo za to tehniko imaš v Obiju, tam malo pred rožami, na desni strani, pa v Interšparu, pa v Arthobijo v Europarku, pa v trg. Vissage na gl. trgu.
|
|
|
|
RE: ideje za ustvarjanje - slikce 9.11.2005 23:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Super, MISKA, hvala!! Vidiš, pa sem veliko v Obiju, ker tašča tam dela, pa tudi tisti kotiček vedno gledam, ko sedimo v kafiču spredaj, pa se nisem nikoli zavzela, da gre za to. Naslednjič okupiram tisti kotiček. Ti, a veš, da imaš sedaj isti avatar kot tinkamiška? Vaju kar malo zamenjujem.
|
|
|
|
RE: ideje za ustvarjanje - slikce 9.11.2005 23:37:38
|
|
|
|
soncece24
|
URSKA, sem gledala tvojo pesmarico za sinčka. To je pa taka lepa zbirka, da bi jo skoraj morala objavit, res maš smisel za ustvarjanje. To mene vedno fascinira, ker jaz znam samo krog pa kvadrat narisat, potem se pa ustavi
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?