Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ideje za 1-dnevne izlete 29.7.2007 22:56:49
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Mogoče kakšni živalski vrt...ribniki...parki...bazen...odvisno tut kak mali otroci!
|
|
RE: ideje za 1-dnevne izlete 30.7.2007 9:08:24
|
|
|
|
tina104
|
http://www.karlo.hr/divljevode/ Ravno v soboto smo bili tu. Je fajn, ampak nam je malo daleč. Odvisno od kod ste. To je po mojem zelo primerno za tiste, ki so doma tam okoli Brežic, Krškega. Ideje lahko najdeš še na forumu Izleti in počitnice.
|
|
RE: ideje za 1-dnevne izlete 30.7.2007 9:10:06
|
|
|
|
Blink1
|
Mi smo bili v soboto v luštnem mini živalskem vrtu in otroškem parku v Predingu (blizu Lipnice v Avstriji). Tukaj je stran: http://www.tierpark.cc/
|
|
RE: ideje za 1-dnevne izlete 30.7.2007 10:29:14
|
|
|
|
bskrle
|
Krvavec, Debeli rtič.
|
|
|
|
RE: ideje za 1-dnevne izlete 6.8.2007 14:30:17
|
|
|
|
NiceGirl
|
Živjo, imam kar nekaj idej, kar s etiče enodnevnih izletov. Recimo večkrat peljem moja dva sončka na enodnevni izlet v hribe, recimo na Slivnico in potem gor jemo krasne Slivniške palačinke. Otroka uzivata ob gledanju domačih živali na pašnikih, lepi naravi...... Večkrat grem z nima tudi na Veliko Planino, tudi pozimi, nakar sme ju letos peljala tudi že v Kranjsko Goro, kjer smo rolali in kolesarili. Kolesa naložim na prtljažnik in gremo....Tam je res krasna narava in kolesarska pot za male nadebudneže..... Peljem ju v Postojnsko jamo, v Portorož in rolamo do Pirana, potem , ali na koapnje na Ježico (laguna park)...Prekrasno je Pohorje, tudi tja zaidemo, sprehod okoli Bleda, Zbilje, Bohinj in peš na Slap Savico, tudi na pokljuki smo letos bili že.....seveda sta moja dva sončka stara 6 in 9 let in vse to zmoreta brez težav. Sem sama in na izletih se imamo kljub vsemu čudovito. Pomembno se mi zdi, da z otrokom prezivimo kvalitetno in ne le kvantitativno. Upam, da sem ti dala nekaj idej. Aja pa prekrasno je na izviru krke, tam jih potem peljem na postrvi (k Javornikovi domačiji), odlična je Jama na Krki, in idilična narava v Žužembergu.....in ja to so seveda le enodnevni izleti. Ko pa se odločim za daljsi oddih, ju odpeljem v tujino. Lepo se imej. Nicegirl
|
|
|
|
RE: ideje za 1-dnevne izlete 6.8.2007 17:25:04
|
|
|
|
MINEJA
|
Mi smo bili že: - na Veliki Planini - Črno jezero na Pohorju, Osankarica - Rogla- Lovrenška jezera , Pesek (konji) - Pravljična dežela in Jelenov greben v Olimju - Postonjska jama - Arboretum - Mozirski gaj - Bohinjsko jezero, Slap savica, Ranč mrcina (konji), Vintgar - Krajinski park Rače - Peca - Muzej Bistra - Logarska dolina - ... LP! - Uršlja gora -
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?