Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ideja 30 rojstni dan- praznovanje, ustvarjaln... 22.2.2005 12:50:20
|
|
|
|
SIJA
|
Poooozdravljene forumčanke, koliko nas bo letos zapustilo dvajseta leta?:zmeden::bravo: V začetku aprila praznujem 30 let, rada bi naredila kakšno foro, presenetila moje najbljižje;starše, sodelavce, in-lovse, pa ne vem kaj bi uštimala, pa da nebi preveč zapravla. Sj se spodobi vložit v tak jubilej ampak brez pretiravanj. Kako pa ste praznovale ve, ki ste že prestopile to magično številko in kakšen je razgled v 30 letih. Hvala za vaše izkušnje, misli in predloge. Lep dan še naprej. Sija:metulj:
|
|
|
|
ideja 30 rojstni dan- praznovanje, ustvarjaln... 22.2.2005 12:57:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Prav nič posebnega. Pač rojstni dan. Mož ima rojstni dan 14 dni pred mano in je dve leti mlajši, zato sva lani skupaj praznovala 58 let. Najožje prijatelje sva povabila ven na pico in domov na torto, saj z 2,5 mesečnim dojenčkom res nisva mogla kaj drugega, pa tudi denarja ni bilo ravno za odmet. Takrat ima rd tudi moj ati, tako da smo s familijo šli v kitajsko na kosilo (tri muhe na en mah). Mesec in pol pred rojstnim dnevom sva praznovala peto obletnico poroke in takrat sva pri mojih starših naredila piknik za malo širši krog prijateljev.
|
|
|
|
ideja 30 rojstni dan- praznovanje, ustvarjaln... 22.2.2005 13:05:52
|
|
|
|
tinkamiška
|
podobno je pri naju:bravo::bravo::bravo: Tinka
|
|
|
|
ideja 30 rojstni dan- praznovanje, ustvarjaln... 22.2.2005 13:07:31
|
|
|
|
Jančika_
|
Točno, še leta štimajo:)-!
|
|
|
|
ideja 30 rojstni dan- praznovanje, ustvarjaln... 22.2.2005 14:21:18
|
|
|
|
Sara3
|
Meni sicer manjkajo še 3 leta. Je pa lani sestra praznovala 30 let. Ponavadi ti prijateljice/družina/sodelavci pripravijo kakšne fore, tako smo mi moji sestri. Lahko kvečjemu predlagam tvojim prijateljem, kaj naj naredijo. Praznovala pa je tako, da nas je povabila ven na večerjo. Za razgled točno ne vem, je pa verjetno vsako leto manj razgleda.:)-:)-:)-. :metulj:
|
|
|
|
ideja 30 rojstni dan- praznovanje, ustvarjaln... 22.2.2005 15:15:42
|
|
|
|
Muffin
|
Nič posebnega, rojstni dan kot vsak drugi. Glede razgleda pa, po velikosti spadam med manjše, pa še na daleč malo slabo vidim, tako da razgled ni ravno najbolj jasen ;) Sicer pa tudi jaz praznujem v začetku aprila lp, M
|
|
|
|
ideja 30 rojstni dan- praznovanje, ustvarjaln... 22.2.2005 15:32:06
|
|
|
|
TaRe*
|
jaz sem skočila v trideseta lani septembra.Sem se imela krasno,ker sem dan preživela na postelji,z tamalo na joški.Ravno takrat sva imeli probleme z dojenjem,tako,da sem se cel dan matrala...obiski,pa so sedeli v kuhinji,moj jih je pa pedenal. :muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?