|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ice hotel
18.1.2010 19:38:54   
hrchy
Silom razmer (rojstni dan) me moj + familija posiljajo na vikend oddih v Ice hotel. user posted image
Icehotel

Ful sem ze nestrpna, po drugi strani me pa ful skrbi, koliko je res mrzlo - jaz sem ekstremno zmrznjen tip cloveka in si ne znam predstavljat, da dejansko spis na ledu... bom pomoje se svojo ekstremno spalko gor vlekla...

zanima me, ce je katera ze bila v tem ali kaksnem drugem ice hotelu - malo informacij iz prve roke, pliz.

if a man speaks his mind in a forest and no woman hears him, is he still wrong?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ice hotel
18.1.2010 19:53:19   
Hope2
Nisem bila nikoli, sem pa zadnjič poslušala komentar Jureta Koširja in je rekel, da niti pod razno ne gre spat v tak hotel, ker je mrzlo. Je preživel veliko zime, mu  je všeč na snegu, ampak spi pa vseeno raje na toplem, v topli postelji. J erekel, da je to samo za ogled. No meni je to veliko povedalouser posted image user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 19:57:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2010 21:23:55   
mateyka
baje da dajo krzna in svašta spodaj in še pokrita si s tem in te ne zebe tud če je mrzlo v sobi. tako sem jaz slišala. moj mož je iz tam blizu doma.
men je Lapland ful the best pozimi (poleti je noro komarjev), hotel vsako leto sklešejo na novo in je vsako leto mal drugačen user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2010 21:48:02   
hrchy

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

baje da dajo krzna in svašta spodaj in še pokrita si s tem in te ne zebe tud če je mrzlo v sobi. tako sem jaz slišala. moj mož je iz tam blizu doma.
men je Lapland ful the best pozimi (poleti je noro komarjev), hotel vsako leto sklešejo na novo in je vsako leto mal drugačen

Ja vem, moja prijateljica je ena od dizajnerjev tam.
Verjetno imam dva dni pri njej v koci, jo imam pa na sumu, da bova eno noc prespali v hotelu Ne vem, neakj mi pripravljajo, samo ne vem, kaj). Ma saj ne vem, najrajs bi s sabo termofor pretihotapla, pa da jim pol postelje stopim...user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2010 22:03:22   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Silom razmer (rojstni dan) me moj + familija posiljajo na vikend oddih v Ice hotel. user posted image
Icehotel

Ful sem ze nestrpna, po drugi strani me pa ful skrbi, koliko je res mrzlo - jaz sem ekstremno zmrznjen tip cloveka in si ne znam predstavljat, da dejansko spis na ledu... bom pomoje se svojo ekstremno spalko gor vlekla...

zanima me, ce je katera ze bila v tem ali kaksnem drugem ice hotelu - malo informacij iz prve roke, pliz.

in mož to ve in familija tudi, pa te vseeno hočejo dati na led?

meni je to mimo....sori....

sicer pa je to bolj za pogledat....verjamem, da obstajajo kakšni ekstremi in jim tole tudi dejansko noro paše, vendar sem jaz bolj tvoje sorte in bi tukaj ziher ne spala.

jaz hočem vroče kamenčke....če že koga zanima, kaj mi naj podariuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2010 22:16:29   
hrchy

IZVIRNO SPOROČILO: rija

in mož to ve in familija tudi, pa te vseeno hočejo dati na led?

meni je to mimo....sori....

mogoce majo pa kaksne skrite namene user posted image

Pomoje majo sam dost mojega troletnega tezenja vsako zimo, da ful hocem it pogledat... prov mi je user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2010 9:21:36   
mateyka
ja, mislim, da je "the sum of all things" - teženje, pa še frendica je gor?  user posted image

ne pozabi pogledat auroro borealis - to je neki najlešega tam ob tem času. aja, pa jelenove klobase user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2010 11:18:01   
kapitan jan
Jaz bi si z veseljem ogledala to mojstrovino, prespala pa ne bi - sem bolj zmrznjene sorte in spim raje na toplem in mehkem. Nihče me ne bi uspel prepričati, jaz vem, kaj mi je všeč in česar si ne želim. Od ljudi, ki me obdarujejo si želim prejeti takšno darilo, ki bi mene osrečilo, ne pa njih razveselilo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2010 11:32:01   
hrchy
IZVIRNO SPOROČILO: kapitan jan

Jaz bi si z veseljem ogledala to mojstrovino, prespala pa ne bi - sem bolj zmrznjene sorte in spim raje na toplem in mehkem. Nihče me ne bi uspel prepričati, jaz vem, kaj mi je všeč in česar si ne želim. Od ljudi, ki me obdarujejo si želim prejeti takšno darilo, ki bi mene osrečilo, ne pa njih razveselilo.

vidis, smo si razlicni - jaz pa ful z navdusenjem preizkusam take stvari (tud ce so mal ekstremne) in komaj cakam da grem - me pa skrbi, kako bom prenesla, to pa res user posted image

(odgovor članu kapitan jan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2010 21:49:37   
ursha
no jst sm spala 1 noč prav v tem hotelu, februarja par let nazaj, in je blo zlo zanimivo, je pa zgledal takole, "osnovna" plast postelje je led, nato je bil stiropor, sledile so jelenje kože in nato spalna vreča.....enim se bi zdelo malo, ampak verjemite da me ni čist nč zeblo. obleke smo si hitr slekli in jih spravili pod spalko, tako so se grele celo noč, spala sm v bombažnih pajkicah in puliju, na nogah sem imela pa res dvojne termo zokne, ker sm bla prepričana da me bo zloooo zebl, no pa sm se uštela, mi je blo celo preveč vroče, sam se mi ni dal odpirat spalke in dajat extra zokonov dol, ja na glavi sem pa mela kapo in kapuco od spalke, tako da je iz spalke gledal dejansko samo obraz.
je doživetje, ampak zadostuje 1 noč user posted image

< Sporočilo je popravil ursha -- 26.1.2010 21:51:36 >

na "DAN MLADOSTI" 2008 je prišla naša ZARA ANA. 15.04.2010 pa je dobila sestrici Laro & Lano ;) in tako je ati Klemen postal blažen med ženami :D

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2010 12:11:11   
romy
Mož te želi dati na hladno user posted image

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......