Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 14.7.2009 21:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Eeeemmmm ... a ti 15€ ni dovolj ugodno?
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 14.7.2009 21:25:53
|
|
|
|
bina30
|
Zdaj ne vem v čem je problem, mogoče ne moreš v Avstrijo ali kaj, samo ta stolček je res poceni in zagotovo za vsak žep, stane okoli 15 Eur.
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 15.7.2009 5:11:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Bel stolček iz Ikee je 9,90 evra Mizica pa 3,90 evra
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 15.7.2009 13:49:33
|
|
|
|
portugalka
|
ja, problem je v tem, da ne morem do Ikee. in ja, sem pogledala ceno na netu, res je nenormalno ugoden. torej problem samo v poti.
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 15.7.2009 15:38:25
|
|
|
|
hormoncek
|
Jaz grem v petek v Ikeo. Če si iz Ljubljane se lahko dogovoriva pa ti ga prinesem.
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 15.7.2009 15:41:08
|
|
|
|
Balonchy
|
Hormonček - jaz bi se prištulila zraven za stolček!!! A lahko??? IMAŠ ŠE KAJ PROSTORA ZA 2 ANTILOP STOLČKA + mizico??? Prosim kontaktiraj me na ZS, da se dogovorimo, če si za!!!
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 15.7.2009 20:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila 1.7. v Ikei in ni bilo nobenega.Je v skladišču pogledal v računalnik in mi rekel,da pridejo v 3-4 tednih.Tako mi je bilo rečeno.
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 16.7.2009 12:15:13
|
|
|
|
naia
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem bila 1.7. v Ikei in ni bilo nobenega.Je v skladišču pogledal v računalnik in mi rekel,da pridejo v 3-4 tednih.Tako mi je bilo rečeno. v soboto (11.7.) sem kupila mizico, stolček sem že prej
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 16.7.2009 14:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: naia IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem bila 1.7. v Ikei in ni bilo nobenega.Je v skladišču pogledal v računalnik in mi rekel,da pridejo v 3-4 tednih.Tako mi je bilo rečeno. v soboto (11.7.) sem kupila mizico, stolček sem že prej A res al kaj?Zakaj mi je pa potem tako rekel?
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 16.7.2009 20:53:09
|
|
|
|
naia
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: naia IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem bila 1.7. v Ikei in ni bilo nobenega.Je v skladišču pogledal v računalnik in mi rekel,da pridejo v 3-4 tednih.Tako mi je bilo rečeno. v soboto (11.7.) sem kupila mizico, stolček sem že prej A res al kaj?Zakaj mi je pa potem tako rekel? jp jp, pa jih je blo kar dost veš, in mizic in stolčkov
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 17.7.2009 14:41:29
|
|
|
|
portugalka
|
Pozdravljene, vsem hvala za ponujeno pomoč. Stolček smo dobili od zelo zelo prijazne družinice. lp
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 17.7.2009 14:46:58
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: naia IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: naia IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem bila 1.7. v Ikei in ni bilo nobenega.Je v skladišču pogledal v računalnik in mi rekel,da pridejo v 3-4 tednih.Tako mi je bilo rečeno. v soboto (11.7.) sem kupila mizico, stolček sem že prej A res al kaj?Zakaj mi je pa potem tako rekel? jp jp, pa jih je blo kar dost veš, in mizic in stolčkov In sta sli obe v isto Ikeo? Celovec, Graz...mogoce...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Plavalni pripomockimaca83 RRUporabljajo vasi dojencki ali malcki na morju kaksne plavalne pripomocke?Rokavcki (
46%)
Obroc (
4%)
Fredov obroc (
38%)
Drugo (
2%)
Nic (
11%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!