Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
iščem splošnega zdravnika v LJ 14.12.2004 21:29:57
|
|
|
|
Naja31
|
Živjo punce, nepricakovano sem ostala brez splosne zdravnice, ki jo zdaj nujno rabim. Od danes sem na bolniski, zaradi bolecin v desnem delu trebuha ( v 23 t). Moja G mi je dala listek, ki ga moram odnesti moji splošni zdravnici. No, in danes poklicem v ZD na Metelkovo, da izvem kdaj dela in mi povejo, da je sla v pokoj! Sem mislila, da bom na rit padla :)- Ker pa je bil to solski dispanzer, jaz sem pa zaposlena, me oni niso dolzni vzeti in moram sama poiskati. Je pa nujno, ker mi mora splosni zdravnik odpreti bolnisko. A mi katera lahko koga priporoca? Se moram jutri na telefon obesiti in klicati naokoli. Hvala in lp, Naja
|
|
|
|
iščem splošnega zdravnika v LJ 14.12.2004 21:38:27
|
|
|
|
jagoda
|
Dr Jež Martina v ZD na Aškerčevi. Zelo fajn zdravnica. Ne vem pa če še jemlje... tel. št. 200-74-26
|
|
|
|
iščem splošnega zdravnika v LJ 15.12.2004 10:22:17
|
|
|
|
inga
|
heh, jaz sem tud pri njej. sem jo menda vidla lih ene 3x :)- je bila čist ok. sam tam je študentski ZD, tko da ne vem, če jemljejo neštudente??? :zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?