Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 19.12.2013 19:42:43
|
|
|
|
TomTaylor
|
hmm...jz sem predolgo v šolo hodila. Ne najdem margarine in ne slike sladice na levi strani za margarino, na drugi povezavi je pa cel kulp zbranega prazničnega peciva, prepoznam linške marjetice, kokosove kroglice, orehove rogljičke, več pa ne vidim...
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 19.12.2013 19:49:05
|
|
|
|
J.L.
|
ja res na prvi povezavi ni reklame, je pa ko klikneš na spodnjo. zvjezda marjgarina. prav tako na spodnji povezavi na 5 sliki sem kar kopirala. torej levo najnižje v kotu ime sladice in takoj zraven proti desni z rdečim želejem?
< Sporočilo je popravil J.L. -- 19.12.2013 19:50:11 >
|
|
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 19.12.2013 19:49:43
|
|
|
|
petea
|
TT, na desni strani prve povezave je zvijezda margarina, za njo pa orehovi polmesci ( te še jaz prepoznam, ker moja tašča dela zelo okusne, jaz pa jih zelo rada jem ...)
< Sporočilo je popravil petea -- 19.12.2013 19:50:18 >
|
|
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 19.12.2013 19:56:45
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. sem kar kopirala. torej levo najnižje v kotu ime sladice in takoj zraven proti desni z rdečim želejem? tale, ki je narezana v karo obliki? Žal ne vem, mislim pa da je več različic tega peciva.
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 19.12.2013 20:03:03
|
|
|
|
J.L.
|
niso polmeseci. počakaj, če naletim na sliko, da jo printscreanam:)
|
|
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 19.12.2013 20:04:00
|
|
|
|
Izabelina
|
ta rdeče mi pa zgledajo kot kakšno ACE pecivo... omnomnom, tut če ni, dobr da si me spomnla, ker je odlično in ga bomo za praznike pekl!
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 19.12.2013 20:05:21
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. niso polmeseci. počakaj, če naletim na sliko, da jo printscreanam:) mi jim rečemo 'kifeljčki', morda je pravo ime orehovi rogljički
|
|
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 19.12.2013 20:05:48
|
|
|
|
J.L.
|
|
|
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 19.12.2013 20:06:33
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: J.L. niso polmeseci. počakaj, če naletim na sliko, da jo printscreanam:) mi jim rečemo 'kifeljčki', morda je pravo ime orehovi rogljički prilepila sliko. niso rogljički.
|
|
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 19.12.2013 20:14:57
|
|
|
|
patrino
|
Meni so podobne ljubljanskim rezinam. Vsaj pri nas jim tako rečemo.
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 19.12.2013 20:20:58
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: J.L. niso polmeseci. počakaj, če naletim na sliko, da jo printscreanam:) mi jim rečemo ''''kifeljčki'''', morda je pravo ime orehovi rogljički prilepila sliko. niso rogljički. aha, zdaj vidim, da je to druga slika, ne tista, kot jo jaz vidim na desni strani prve povezave; tam so sigurno rogljički ...
< Sporočilo je popravil petea -- 19.12.2013 20:21:37 >
|
|
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 19.12.2013 20:28:35
|
|
|
|
nananaja
|
za tiste kare na sliki 5 bi jaz rekla, da je domača bajadera http://www.coolinarika.com/recept/794490/ za tisto na reklami za margarino pa ne vem... pomarančno čokoladne kocke... mađarica...
< Sporočilo je popravil nananaja -- 19.12.2013 20:30:22 >
|
|
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 19.12.2013 21:24:50
|
|
|
|
mateyka
|
to je majdarica (mađarica). ful znana in dobra zadeva. dokaj zahtevna (vsaka kora se posebej speče).. http://www.coolinarika.com/recept/madarica sicer je malce podobna doboš torti, samo doboš mora met karamelno top koro.
|
|
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 19.12.2013 21:44:13
|
|
|
|
J.L.
|
bo treba probat:) nekaj se mi lušta, pa se nemorem odločit kaj speči.
|
|
|
|
RE: iščem ime sladice(poznavalke za pomoč pro... 20.12.2013 2:30:33
|
|
|
|
mateyka
|
jebela cesta tale jajc od RR-ja - še enkrat. sem gledala še malo tole sliko, ki je res boge kvalitete in vidim, da ima temno (testo) spodaj. belo je definitivno potem krema. to pa je potem una rezina, ki ima masleno kremo z orehi za filo in smo jo jedli kot mladci. reče se ji kocka emona, zmajčkova rezina, ljubljanska, ohridska, Bellevue.. ziher se spomnite; žito jih je prodajal v svojih (zmajčkovih) butikih - zdaj ne vem. meni je res dobra. http://kruh.zito.si/slascice/zmajckova-rezina/ po moje lahko narediš več kot tri kore, samo ponavadi ni tako visoka kot madjarica (madjarica naj bi jih imela 5). je pa tak osnovni recept: http://www.kulinarika.net/recepti/3872/sladice/ohridske-rezine/ po moje je patrino tudi mislila tole, samo ima ta rezina tok imen, da glava boli
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?