Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 11.11.2010 9:28:01
|
|
|
|
andreja32
|
sem vprašala našo vampirsko obsedenko (hči) ..... mogoče Moonlight ?
|
|
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 11.11.2010 13:32:25
|
|
|
|
Blink1
|
Na Pop brio sem videla včeraj reklamo za Moonlight... na Foxu pa sem gledala samo True blood
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 11.11.2010 14:05:53
|
|
|
|
J.L.
|
hmm, nevem če je prava,... vsaj igralska zasedba mi ni podobna. vem, da je bila pozno enkrat med 23 in 01 zjutraj, sem jo pa gledala čisto malo.
|
|
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 11.11.2010 14:06:58
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blink1 Na Pop brio sem videla včeraj reklamo za Moonlight... na Foxu pa sem gledala samo True blood kdaj zaštarta na pop brio? da prečekiram če je taprava:)
|
|
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 11.11.2010 14:08:00
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32 sem vprašala našo vampirsko obsedenko (hči) ..... mogoče Moonlight ? meni sedejo vamprske, obožujem jih, sploh VD in Damon-a:) mah, zvenim kot kakšna najstica...
|
|
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 11.11.2010 14:30:33
|
|
|
|
mlavta1
|
Buffy the vampire slayer? :)
|
|
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 11.11.2010 16:16:34
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavta1 Buffy the vampire slayer? :) buffi je že oldtimer:)
|
|
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 12.11.2010 10:08:15
|
|
|
|
Blink1
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: andreja32 sem vprašala našo vampirsko obsedenko (hči) ..... mogoče Moonlight ? meni sedejo vamprske, obožujem jih, sploh VD in Damon-a:) mah, zvenim kot kakšna najstica... Jaz sem pa bolj v vampirskih knjigah... ko preberem, mi serije niso več zanimive.. Sploh VD, ker je POPOLNOMA drugačna od zgodbe v knjigi Sem pa zdaj prebrala knjige, po katerih je posneta True Blood... noro dobre... serijo pa moram še prečekirat
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 12.11.2010 10:28:43
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blink1 IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: andreja32 sem vprašala našo vampirsko obsedenko (hči) ..... mogoče Moonlight ? meni sedejo vamprske, obožujem jih, sploh VD in Damon-a:) mah, zvenim kot kakšna najstica... Jaz sem pa bolj v vampirskih knjigah... ko preberem, mi serije niso več zanimive.. Sploh VD, ker je POPOLNOMA drugačna od zgodbe v knjigi Sem pa zdaj prebrala knjige, po katerih je posneta True Blood... noro dobre... serijo pa moram še prečekirat jaz za brat nimam časa, niti volje:) raje si spočijem očke na kakšnem hot vampirčku kot je Damon:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?