Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: iščem dobrega ginekologa, porodničarja na... 25.5.2013 12:58:22
|
|
|
|
Penny
|
Težka bo, ker nosečnice zelo neradi sprejemajo, sploh na koncesijo (privat bi verjetno šlo).
|
|
|
|
RE: iščem dobrega ginekologa, porodničarja na... 25.5.2013 14:31:37
|
|
|
|
saramiska
|
V Leonišču sprejemajo brez problema, vendar moraš včasih kar dolgo čakati na pregled, čeprav si naročena na uro, ker zdravnik pride, ko opravi delo na oddelku. So pa dobri ginekologi, jaz imam dr. Trojner Bregar in sem zelo zadovoljna.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2013 20:29:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iščem dobrega ginekologa, porodničarja na... 25.5.2013 20:33:34
|
|
|
|
Maat
|
Dr. Trojner Bregar je res super. Sicer ni moja ginekologinja, je pa bila moja sobna zdravnica, ko sem ležala v bolnici. Res se je zavzela zame Glede postojnskih pa... Merlo in Likar sta super, o Taševu pa raje ne izgubljam besed, čeprav sem slišala, da se za svoje pacientke zavzame. Meni se je zameril.... pa ne le enkrat...
|
|
|
|
RE: iščem dobrega ginekologa, porodničarja na... 26.5.2013 8:39:30
|
|
|
|
Tippi
|
dr. Franjič - Blizu Metelkove
|
|
|
|
RE: iščem dobrega ginekologa, porodničarja na... 27.5.2013 9:46:37
|
|
|
|
Mashenka
|
Res vam hvala vam za pomoč! me pa zanima če veste, ali je v Leonišču potrebno doplačilo- nekaj sem brala na internetu, da je treba plačati za nek nadstandard? Ker jih po telefonu ne dobim, sem jim pisala, vendar odgovorijo šele v roku dveh treh dneh. Bom zelo vesela če katera ve. Pa še morda če je katera imela izkušnje z aminocintezo - kako to zgleda in ali je hudo boleča? V naprej hvala in vsem en čudovit začetek tedna!
|
|
|
|
RE: iščem dobrega ginekologa, porodničarja na... 27.5.2013 9:50:20
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mashenka Res vam hvala vam za pomoč! me pa zanima če veste, ali je v Leonišču potrebno doplačilo- nekaj sem brala na internetu, da je treba plačati za nek nadstandard? Ker jih po telefonu ne dobim, sem jim pisala, vendar odgovorijo šele v roku dveh treh dneh. Bom zelo vesela če katera ve. Pa še morda če je katera imela izkušnje z aminocintezo - kako to zgleda in ali je hudo boleča? V naprej hvala in vsem en čudovit začetek tedna! Nimam izkušenj z leoniščem, lahko pa ti povem da amniocenteza ni boleča. prej neprijetna. z iglo predre trebušno steno in ovoje, ves čas, tako ginekolog, kot tudi ti, lahkko slediš, kje je igla na ultrazvoku. vse skupaj traja minutko, dve. po tem, pa počitek v sosednji sobi, od pol ure do dveh ur in potem tri dni počitka še doma. to je vse. hitro in neboleče. kar pogumno
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?