|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   iščem blazino
21.6.2005 13:19:53   
BONI*
Pozdravljeni! Mi si pa nadvse želimo imeti tako blazino, kot jo imajo v telovadnicah, da bi se naš 6 mesečni :angel: lahko po njej valal in se plazil (da ne drsi).
sedaj imamo puzzle z številkami, črkami in liki, pa je mali pogrunal, da se da to fajn razstavljat in v usta nositi (je tudi precej majhnih delčkov).
Smo že gledali po športnih trgovinah, pa nimajo. Povsod nam ponujajo armaflekse, ki pa so premajhni.
Ali kdo ve, kje bi se taka blazina dala kupiti in koliko sploh to stane?

Tnx in lp, Boni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   iščem blazino
21.6.2005 13:21:23   
baguSka
Hmm. Kok veliko pa? Jst mam eno tako zeleno doma, kukr smo jih včas u telovadnicah nucal, pa je ne nucam več.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   iščem blazino
21.6.2005 13:22:06   
Pajaca
tamejhne delčke poberi in jih spravi v eno vrečko. Pa maš pucle z luknam, pa kaj potem.

Blazine pa ne vem. Mi smo mel kar pucle, pa je itak vedno zraven puclov sedela, ker je tko bolj zabavno.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   iščem blazino
21.6.2005 13:22:45   
dory
Vita center prodaja take...mi smo jo dobl na recept v razvojni,drgac pa stane okol 23000sit

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   iščem blazino
21.6.2005 13:24:04   
malecka
To tud mene zanima :)-mi jo bi tud potrebovali cela družina.Jaz in moj:love: za telovadit , dva :duda: pa za :sloncek:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   iščem blazino
21.6.2005 13:24:43   
baguSka
Ja mi smo jo tud na recept dobl.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   iščem blazino
21.6.2005 13:28:42   
Pikabu
Mi smo puzzlom pobrali delčke ven in ni panike. Mala uživa, si jih daje na glavo, veselo razstavlja, mami pa nazaj sestavlja.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   iščem blazino
21.6.2005 15:31:54   
BONI*
Baguska, jaz mislim tisto cca. 2x3m in 5 cm debelo,ki smo jih imeli včasih v šoli v telovadnici. Kot vem pa na recept dajejo nekaj takega, kot je armafleks :zmeden:
No, če ne rabiš več sem v vsakem primeru zainteresirna, saj je vsekakor bolje kot te puzle.

Pri nas je problem v teh malih koščkih zato, ker jih vse v usta nosi 8sploh pa sedaj, ko zobi rastejo), pa se bojim, da bi se zadušil. Če pa jih vse ven poberem, pa ne vem, kaj bo potem sploh na tleh ostalo:zmeden2:

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   iščem blazino
21.6.2005 16:00:27   
tinadvojčica
Tudi mi smo jo dobili na recept ampak vem pa da je cena takšne blazine 42.000 sit.Smo jo pa dobili v Sanolaborju!

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   iščem blazino
21.6.2005 16:09:08   
BONI*
A je tista za 42000 mogoče zlata???
To se mi zdi pa res malo preveč:zmeden:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   iščem blazino
21.6.2005 16:42:06   
Anonimen
Te ta drage blazine so Airex, k jih majo na teh fizioterapijah :)

(odgovor članu BONI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   iščem blazino
21.6.2005 17:21:53   
smrka
mogoce jih imajo v hervis trgovin

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   iščem blazino
21.6.2005 18:24:00   
baguSka
Boni.
Ja mi mamo to ta velko - je mami že rekla nej jo kr dam če je dobra. Moram it u LJ pogledat kaj se z njo dogaja. Nism je vidla že kr neki časa - odkar sm se preselila, mami pa tud. Grem jutr pa ti javm.;)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   iščem blazino
21.6.2005 19:46:17   
dory
airex blazine v vita centru 23000sit!

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   iščem blazino
21.6.2005 20:47:41   
BONI*
No, še zdej ne vem, a so te airex blazine podobne armaflexu. Ribica, jaz nič ne hodim okoli Fth, zato ne vem kaj imajo na tleh:ups: Če je to to, sem jo videla pri kolegici, ki jo je tudi dobila na recept, pa se mi zdi premajhna za našo vrtavko, ki jo je že sedaj povsod polno. Potem se pa na parket splazi, se dvigne na roke, potem pa kar naenkrat čofne v stran in direkt na bučo. Potem je pa:((:((:((

Baguška, jaz se še zmeraj bolj nagibam ravno za tako blazino, kot jo imaš ti, tako da če je res ne rabiš več in če jo lahko pogrešaš, mi prosim javi na privat, pa se bova zmenili.

A ja, še to. Smo že gledali v Hervisu, pa v Tomas sportu, pa v eni štacuni v BTCju, pa nikjer nimajo niti ne vedo, kje bi to lahko dobila.

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   iščem blazino
21.6.2005 20:49:06   
BONI*
A ja, pa sem skoraj pozabila:ups: Kje pa je ta Vita center, da gremo pogledat, kaj vse imajo?

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   iščem blazino
21.6.2005 20:53:48   
baguSka
Mislm da u KR - nism pa zihr.:ups:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   iščem blazino
21.6.2005 21:06:29   
Anonimen
Vita center je v Naklem pri KR.

(odgovor članu BONI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   iščem blazino
21.6.2005 22:08:22   
Anonimen
Airex blazine so nekaj manj kot 43.000 SIT.
V Ikei imajo blazino 1,40 x 2,50 (cca.), ki stane okoli 40 eurov in je bolj debela od airexa. Je iz blaga, rebra so napolnjena s polnilom. Meni se zdi kar fajn, čeprav imam obe.

(odgovor članu BONI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: iščem blazino
9.7.2007 14:58:49   
Pol_lonca
 V pomoč.

Airex blazine so vrhunske - tople, prijetne na dotik, ne vpijajo vlage, lahko se zvijejo in se ne vihajo po razvitju (kot almaflex ipd.). Je res, da so dražje a zato bolj kvalitetne in z definitvno daljšo življensko dobo kot druge blazine.

Jaz imam poleg velike še manjšo 185x58/1cm za na pot in je odlična. vsepovsod jo imamo sabo - na kempiranju, piknikih in drugih akticnostih v naravi. Edino na kar je treba pazit so ostri predmeti. To pa je z vsako blazino tako.

Če ste še v dvomih jih pa pokličite http://www.vitacenter.si .

Lep dan, Pol_lonca

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?