dana
|
S tem mislim, da kar iščejo razlog pri Tilnu, da bi ostal doma. Včeraj ko ga je šel mož iskat mu je vzgojiteljica rekla, da se ji zdi, da ima eno bolezen (je povedala katero, ampak je mož pozabil), da jo je imela tudi njena hči, simptomi so pa hropenje in izguba ravnotežja . Ko sem prišla domov je bil mali dobro razpoložen, nič se ni prevračal, pa tudi hrope ne. Danes pa kličem in vprašam kako je kaj z njim pa reče vzg. da ni "čist ta prav", da je crkljiv, malce tudi pojokca. So mu pa očitno tudi vročino merile, ker je rekla, da je nima. Pa spet je rekla, da hrope. Zdaj pa ne vem ali res jaz slabo slišim ker doma ni nič slišati. Pa sem ji rekla, da mogoče je pa zaradi tega tak ker je zasapan. Prejšnji teden je bil namreč doma ker je bil prehlajen in je imel malce drugačen ritem, in je vstajal ob 7-8, zdaj mora pa ob 6. Ona pa ne, da se sigurno kaj kuha v njem..... Jaz tega ne razumem, ali res tako rade vidijo da so otroci bolni, da jih je čim manj v vrtcu .... ali hočejo meni povedat, da ne znam otroka opazovat. Sem mogla to povedat, pa me zanima če ima katera podobne izkušnje ....
< Sporočilo je popravil dana -- 4.10.2006 13:23:05 >
|