Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 18.2.2006 11:07:46
|
|
|
|
Moyca_
|
se opravičujem za slovnične napake
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 18.2.2006 12:23:04
|
|
|
|
April
|
a nima lin nekaj podobnega na sliki pod imenom? Njo vprašaj, kje so ga kupili.
|
|
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 18.2.2006 12:26:40
|
|
|
|
lin
|
Mi smo našega kupili v Izoli pri Ritoši,ga pa ima tudi baby center samo ponavadi ga morajo naročit vsaj v Kopru. Zanj smo dali 20.000,je slikica v albumu,samo naš nima ročke za porivat.LP
|
|
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 18.2.2006 12:39:35
|
|
|
|
tinica
|
V toys-u imajo kar veliko izbiro takšnih kovinskih triciklov. Lp, Tina
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 18.2.2006 12:51:16
|
|
|
|
Moyca_
|
ni ravno to tisto kaj imam v glavi
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 18.2.2006 18:25:59
|
|
|
|
*pepelka*
|
Poglej na http://www.enakupi.com tam imajo tudi kovinske tricikle in vem, da so bili pred kakšnim mesecem kar nekaj cenejši kot v BABY centru
|
|
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 18.2.2006 18:58:56
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
prav take majo v baby centru za 20.000-sit res so zakon
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 18.2.2006 21:51:41
|
|
|
|
lin
|
TARA & MAJ rers so zakon Lin je ful navdušena nad njim in jo je prav užitek gledat ko sedi na kolesu in uživa
|
|
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 19.2.2006 8:51:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Hi hi,menda si prav našega videla.Kaj je bil rumen in rdeč tricikel? Moj vnuček ga ima,kupili pa smo ga v Izoli pri Ritoši,bil je pod akcijo 12 tisočakov.Ful smo zadovoljni,ker je zdržljiv. Ja škoda,da nisi tisto mamico ustavila in jo vprašala.
|
|
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 19.2.2006 12:45:27
|
|
|
|
Anonimen
|
MEN SO TUT FUL VŠEČ TELI TRICIKLI..SEM JIH V BABYCENTRU GLEDALA KO SO MEL ŠE RDEČE. ME PA NEKI ZANIMA ojoj se opravičujem za črke...kok stare malčke ste dal na tak kolo oz kdaj so začel sami poganjat pedala?
|
|
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 19.2.2006 20:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri enem letu,s tem da smo mi vodili kolo z ročko. Poganjat pa je začel malo po dopoljnjenem drugem rojstnem dnevu.
|
|
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 20.2.2006 22:20:36
|
|
|
|
Urška*
|
Moyca, kaj pa tale? Piše da je kovinsko ogrodje! Pa še znižan je zdaj! http://www.ariel.si/slike/on/on_02_06/aon_02_06_06v.gif
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 20.2.2006 23:09:48
|
|
|
|
Urška*
|
Uau, pravljica, tale dva sta pa fuuuuul lepa. Zdaj vem kam it, ko bomo mi kupovali.
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 20.2.2006 23:11:09
|
|
|
|
pravljica
|
evo, tule prodajajo takšnega za 20500 sit ni pa slab tisti za 5500 :) izgleda kovinski
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 21.2.2006 7:55:20
|
|
|
|
Moyca_
|
uh, hvala vam. Ampak ni to to. A sem izbirčna, ane? Bil je tak bolj vesoljski podoben zappu- takšno ogrodje je imel- kovinsko. V glavnem svetovno
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 21.2.2006 22:03:58
|
|
|
|
Urška*
|
Moyca, če ga boš kje našla, ga prosim slikaj in nam pokaži to mojstrovino! Sem ful firbčna kakšen je tale tricikel. Vso srečo!
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 21.2.2006 23:58:55
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz imam za malega tudi tega Schwinnovega nagledanega, ker ima resice usnjene na belanci. ZAKON! Seveda v rdeči barvi.
|
|
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 22.2.2006 8:47:47
|
|
|
|
Moyca_
|
daj link frutka
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 22.2.2006 10:48:07
|
|
|
|
pravljica
|
evo ga...svetovni je!!!! samo od kdaj dalje se lahko malček z njim vozi...izgleda velik
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 22.2.2006 10:57:54
|
|
|
|
Anonimen
|
No evo,podoben našemu.Z nekaj razlike in naš ima zadaj še ročko.
|
|
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 22.2.2006 11:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj tega nam je babica za prvo leto oblubla, zdaj pa ga nismo več nikjer našli Ki jih prodajajo in cena? seveda tudi mene zanima od koliko let dalje je?
|
|
|
|
RE: išem en tricikel- kovinski 22.2.2006 15:25:49
|
|
|
|
Moyca_
|
ne ni tak
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?