|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hudooo paše.....
15.12.2004 12:46:58   
Teya
mal žgečkljivo vprašanje....a se v nosečnosti tam dol okrog kaj tok zlo spremeni, da je sex full večji užitek, kot navadno??? :love::love::love:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hudooo paše.....
15.12.2004 12:51:40   
ANJA5
Meni sploh ne paše, čist drugačen občutek, :duda: se vedno začne ful kobacat in pol si mislim ja revček ti ne pustimo spat :)-:ups:
Nevem no, enim pa baje bolj paše...
Bomo vidli kako bo...
Veliko :sloncek::sloncek: in lep pozdravček
:nosecka: Anja

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hudooo paše.....
15.12.2004 12:55:23   
Teya
jst sm mislna predvsem na 1. tedne....to se mi je zgodilo, ko sem 1. zanosila, ampak, se je na žalost vse prehitro končalo....zdaj pa sem spet v čakanju na :modri::roza:.....in seveda kot nora iščem znakce... take in drugačne...mala obsesija...
hvala za odgovor, anja5...

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hudooo paše.....
15.12.2004 12:58:37   
katarina2004
Ojla!

Moram priznat, da tudi meni prav nič ne paše ravno nasprotno nekako preveč mislim na moja malo Pikico.....

LP

Katy

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   hudooo paše.....
15.12.2004 13:24:46   
Teya
ah, vidm, da sm zlo bedno izpadla...:ups:
se opravičujem....

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   hudooo paše.....
15.12.2004 13:49:05   
Grascakinja
Moje "potrebe"8) glede tega so se sicer malo zmanjšale, sam seks je pa :bravo: boljši kot prej, čeprav ga je manj. Moj dragi je namreč ful bolj pozoren in nežen :angel: (ker ga jasno skrbi, da ne bi kaj narobe naredil) in sploh ful bolj se potrudi zame, tko da imam jaz samo pozitivo glede tega. :bravo:
Sicer pa je predel tvojih rodil (kako znanstveno) med nosečnostjo boplj prekrvavljen kot ponavadi, bolj občutljiv za dražljaje in ker je tudi nožnica vlažnejša, lahko postaneš bolj potrba kot ponavadi. Mislim pa, da večini nosečk zaradi hormonov, psihičnega navajanja na materinsvo, slabosti in utrujenosti, libido malčk upade. :((
Jaz pravim, naredimo si spolnost takrat bolj kvalitetno pa manj kvantitetno, če nam seveda dohtarji dovolijo. ;)
V vsakem primeru pa so v tvojem stanju tvoje želje ali ne želje na prvem mestu, pol pa pride (če pride) na vrsto tvoj partner. Moje skromno menje.

LP:rozica:

Pupa25

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   hudooo paše.....
15.12.2004 14:16:39   
bivka
Tudi midva z možekom sva se že pred časom glede tega poslovila, ampak sem že slišala, da enim :nosecka: ful paše in ti sporočam, da uživaj še za mene!
Lp, B

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   hudooo paše.....
15.12.2004 14:37:09   
ZARA
men se tud ne zdi,da bi bedno izpadla...enim ja,drugim ne...men ni ...;)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   hudooo paše.....
15.12.2004 14:38:56   
nikitta
res, ful paše. Vendar ne vem zakaj ne prakticiram bolj pogosto...utrujenost. Mož v obeh primerih ima razumevanje...no ja..včasih se mi zdi, da je on "noseč".

Sicer, pa občutki nihajo od super dobre volje do črne depresije. Včasih sama sebi grem na živce in kar ne najdem miru...čez 2min. pa mi je vseeno...
HORMONI DELUJEJO 100/h!:)-:((:zmeden:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   hudooo paše.....
15.12.2004 14:58:13   
pravljica
men se moj možek prou smili...ampak men res ni

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   hudooo paše.....
15.12.2004 15:10:20   
hruškica
Potrebno je malo več prilagodljivosti in iznajdljivosti. Pravzaprav je kar zanimivo, kot bi nekaj počel prvič, ha, ha. Res tudi pri nama ni tako pogosto kot pred nosečnostjo, vendar dovolj, da sva oba zadovoljna in potešena...

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   hudooo paše.....
15.12.2004 15:48:48   
BarbaraE

Ja, midva še kar prakticirava hopacupa :) Sicer ne glih vsak dan, a ne. :) Ampak ko pa, mi pa prav paše. :) Sicer se mi pa zdi, da če bi mi G prepovedala, bi me najbrž prav ornk razganjalo. :)

Lp,
Barbara 25t

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   hudooo paše.....
15.12.2004 16:42:02   
Lidy
men je v prvih tednih full pasal :love: , ja če se je dal tud večkrat na dan :)- .
Moj ni mogel verjet, jaz pa tud nisem vedele kaj se z mano dogaja :ups: . Ja korkl kol je blo je blo premal :ups: .
No zdej smo že v 22t sej še paše pa že nekaj časa ne več tok kot takrat, pa tudi pred nosečnostjo nam ni bilo nikol tolk lušten :sloncek: .

pozdravček Lidy

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   hudooo paše.....
15.12.2004 16:54:15   
leah
Blagor vam...jst tud...:((Pa sem že čist v 9nebesa-mesecu in bi se glavci srečali:)-Kot pravijo,pa še gin .mi je prepovedal striktno nič več seksa.
Se mi moj dragi prav smili,ker ga tolk razganja,ker midva sva pa v nos.samo enkrat.Mi sploh ni pasalo,niti na začetku ne,pa čeprav sem šele v 5 mescu zvadela, da sem noseča.Ne vem,kar nekaj čudnega sem podzavestno čutila...Ampak zdej se pa že psihično prpravljam, da bo kmal spet pestro.

Bom prav z veseljem obiskala kak erotični shop in si dala duška 100/h,upam, samo,da nau bolelo preveč.

Ve pa kar uživajte punce,še namesto mene dajte:bravo:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   hudooo paše.....
15.12.2004 16:57:32   
KIRA
pri meni je blo glih narobe. seksalo se mi je sto krat bolj kot običajno, sploh nisem mogla na nič drugega mislit. je pa seks bil zato bolj tako tako. je blo pač treba pazit, pa se ne sprostiš tak.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   hudooo paše.....
15.12.2004 17:19:25   
lidia
doakazano je, da je prekrvavitev ženskih sramnih ustnic boljša kot sicer, zato seks je večji užitek... se je pa seveda treba navadit na bušija in to velja za oba partnerja...:metulj:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   hudooo paše.....
15.12.2004 17:29:29   
KIRA
ampak pol se ta prekrvavitev pri meni nadaljuje, pa je tamala stara že 4 mesece. poleg tega je pa bil seks boljši pred nosečnostjo, čeprav sem že takrat le težko dosegla vrhunec. nekako se ne morem sprostit, oz. mi mož ne zadošča. pa me ne razumet napak, njegovo premoženje je kar veliko, ampak sem se ga zgleda naveličala. nekako zdaj ni isto kot je bilo. ful se mi seksa, samo da mi več ne paše.
sem probala prevzet iniciativo in sprobat kaj novega, ampak to ni to. najbrž sem se navadila da moža nikoli ni doma, zato se ga tudi izogibam, ko je doma in si želim da bi bilo čimprej končano ker mi ni več všeč.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   hudooo paše.....
15.12.2004 17:42:06   
KIRA
ne me narobe razumet - najbrž je kriv stres z dojenčkom ali pa vedno preveč hitiva naj ne zbudiva male, ali pa da se zadnje čase kar pogosto kaj cankava glede bajte.
uh sem se čisto zafrustrirala ko to piešm. najbolje ne mislit na to. bo že minilo.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   hudooo paše.....
15.12.2004 18:33:25   
cat
Men tudi ne paše tolk hapa cupa, kot pred nosečnostjo:ups:. Verjetno imam tudi podzavestni strah, da bi lahko škodovala svoji pikici, pa še dragi je ful bolj nežen in kr noče tolk hopa cupa, ker tudi on misli, da mu bo kaj naredil. No, danes po prvem pregledu, pa nama je G dala vedet, da je vse OK, tako da kr veselo na delo:sloncek::sloncek::sloncek:, pa s čim več nežnosti...
:muca:& :duda:8t 5/7

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   hudooo paše.....
15.12.2004 20:09:20   
malika
Meni se pa zdi, da je moj noseč. Odkar veva, da bo še en :love: , se ne zmeni več za nič.:(
Bom si ljubimca poiskala.:)-:bravo:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   hudooo paše.....
15.12.2004 21:21:57   
SU
Joj, sem že mislila, da je kaj narobe z mano, ko nekak ne najdem pravega interesa za :sloncek:. Saj ko je, je fino in lepo, ampak do tega prit.......joj, joj... ;) LP

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   hudooo paše.....
15.12.2004 21:27:19   
Sneguljcica
Men pa na zacetku ena dva meseca ni kej dost pasal pol pa mi je zacelo fuuuuuul pasat-se bolj kot pred nosecnostjo pa ne toliko samo sex, se bolj solo 9nebesa. Zadni mesec pa mi ne pase vec nic prevec aktivnega, bolj samo cartanje, objemi, neznost...:love:
Kako je kaj s sexom v zadnjem mesecu nosecnosti?? Parkrat sem ze slisala, da ga odsvetujejo, ker lohka sprozi prezgodnji porod-Al to velja samo ce je nosecnost rizicna ze itak?

Pozdravcek! :rozica:

Sneguljcica, 33t, 6d

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   hudooo paše.....
15.12.2004 21:37:54   
Pinja
Mene razganja že celo nosečnost :ups:, pa je mojega dragega strah, da ne bo kaj narobe. Sem vmes 2x krvavela in od takrat več noče :((. Jst bi pa fuuul! Prav, da bova pol vse nadoknadla. Sem pa tud jst že pomisnla, da si bom kar ljubimca umisnla, pa bo :)-! Se pa sploh ne spomnim, kdaj sva nazadnje :zmeden2:, ampak bo že kar ene 3 mesce :zmeden: Se že sama seb smilim, dragi se mi pa ne, ker bi lahko :sloncek:, pa noče :hudicek:! No zdej bomo res mogl mal počakat, se pa tolažim, da bom lahko kmal. Upam, da mi bo pasal, da ne bom preveč :zaspan:

:nosecka: 39t

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   hudooo paše.....
15.12.2004 21:54:36   
ankaa
Meni osebno ni nič bolj pasalo. Mogoče je poželenje v začetku res večje, se pa prikradejo kake druge misli, ki vse pokvarijo. Najbrž je vse bolj ali manj v glavi. Zadnji tedni so pa itak bolj okorni. V zadnjih 6 tednih pa mi je ginekologinja sex odsvetovala.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   hudooo paše.....
16.12.2004 8:50:59   
Teya
hvala vam za odgovore....mogoče pa le nisem tok bedno izpadla ;).....še vedno ni tete :hudicek:, mene dol vse hudo "žgečka" in prou ku obsedena čekiram hlačke na vsako uro:ups:....uf....sm živčna....
hvala še 1x!
pa veliko užitkov med rjuhami....seveda tistim, ki to paše....upam, da se vam hmalu pridružim....
pozdravček!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?