Anonimen
|
Sem v 4 mesecu in imam hude hude težave s prebavo. Že prej sem imela težave in sem šla na veliko potrebo cca 1x na teden. Zdaj pa je še huje, zdaj pa tudi 1x na teden ne grem. Na prehrano pazim-ne jem sladkarij, jem vlaknine, veliko sadja, veliko pijem, jem pretežno zelenjavo, mesa ne uživam ampak stanje pa je hudo slabo. Danes sem šla na potrebo in sem se tako matrala, da sem se cela tresla, počila mi je žilica v očesu in samo strah me je bilo, da ne bo zaradi pritiskov z otročkom kaj narobe, zato sem začela jokat od bolečine in nemoči. Saj vem, da tiste, ki nimate teh težav tega ne razumete, tiste ki pa ste bile kdaj ali pa ste v podobnem položaju pa verjetno veste kako hudo je. Moj dragi mi je šel potem v trgovino kupit activio in suhe slive, ki sem jih namočila in jih bom popila jutri na tešče, skuhala sem si janežev čaj, Donat pa pijem dnevno, pa kot sem napisala ne pomaga. Pred 14 dnevi, ko je bila zgodba podobna je šel dragi v lekarno in mu je farmacevtka dala glicerinske svečke, ampak je po eni uri svečka padla ven, blato pa ni šlo nikamor. Jutri imam zdravnika in mu bom opisala zadevo, ampak ko sem nazadnje rekla, da imam težave s prebavo, mi je rekla dr. da naj pazim kaj jem-ja bolj kot zdaj pazim pa res ne znam no. Ali katera ve, koliko je to, če je, nevarno za otročka? Jaz sem se samo bala, da ne bo namesto ..... padel ven otroček. Res me skrbi, kako bo to šlo naprej.
|