jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Moj je 8,5 meseca pa je čisto isto kot pri vas. Včasih prespi celo noč, včasih pa ne pomaga prav nič razen mleka, pa se lahko na trepalnice postavim. Pa se tolažim s tem, da če mu včasih uspe prespati noč, ni vrag da jih kmalu ne bo čedalje več. Bolj mi je problem to, ker odkar je pogruntal kako se stoji bi to rad počel tudi ponoči jolly, saj ga bo navdušenje počasi minilo. Pri naši tudi opažam spremembe pri vsakem večjem preskoku, se prej zbudi, ker hoče iti tisto trenirat..., noče spat..., potem jo pa čez en čas ta hudo navdušenje mine in je spet bolj po starem Upam, da res. Si včasih sredi noči lase pulim ko se on spomni recimo da od dveh pa do štirih ne bi spal ampak puzal, stal itd itd IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Naša je bila ponoči lačna do 10,5 mes. Pa sem tudi brala, kako jo razvajam... ampak se mi je zdelo prav, da če je lačna, da dobi mleko. Potem se je naenkrat to končalo, brez kakšnih mojih akcij (vode, čaja...), preprosto je bila ura, ko se je zbudila ob 7h in ne ob 3h. Sva pa z možem ugotovila razlog - zvečer se mora konkretno najesti. Ne samo kakšna kašica, jogurti in to, kot sva delala prej, ampak res - krompir, testenine, meso, šmorn itd. Odkar zvečer to je, nato se skopa in pred spanjem še flaško mleka spije, spimo celo noč. Pri drugem bova sigurno prej uvedla močnejšo večerjo, kot sva jo pri ta prvi. Ja kaj pa čez dan je..tudi to verjetno a ne? Jaz mu nonstop kakšne čokolinote in keksolinote uturavam, ker se bojim da bo pretežko za spat če to poje.
|