|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hranjenje
29.4.2008 20:38:04   
petrcamg
Pred približni desetimi dnevi, je naš 4 mesečni user posted image  "zaštrajkal" pri hranjenju. Do takrat je bil kar dober jedec, potem pa se je začelo.

Najprej se je s hrano (AM -po flaški) začel igrati, čebljati v flaško, pljuvati...
Pojedel je prebližno 5- 6 obrokov na dan (2x 180ml, 4x 150 ml), sedaj jih poje isto, vendar se je količina zmanjšala (1x 180ml, 1x 150ml, ostalo od 50ml- 110 ml. Raje manj kot več user posted image

Danes sem mu začela dodajati riževo sluz. Je bil ful navdušen, vendar ker mu hranjenje po žlici ne gre še najbolje, sem mu to ponudila še preko steklenice- pa se je spet samo malo pačil (pojedel je približno 40 ml, pa prej par žličk-ni bilo omembe vredno).

Ker je bil danes tudi malo bolj tečen kot ponavadi, sem pomislila, da se ga mogoče kaj loteva ( sva oba z možem ene tri dni precej prehlajena) ali da mu mogoče rastejo zobki. Sem malo s prstom pošlatala, pa ni bilo nič za otipati.

Je mogoče katera imela iste probleme?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hranjenje
29.4.2008 21:23:54   
kaya2007
naša je tudi imela tako obdobje, mislim da ravno pri 3h, 4h mesecih...s tem da je pojedla samo po 60ml na obrok user posted image  obdobje je trajalo kar nekaj časa, mislim da več kot 1 mesec, potem pa se je samo od sebe postopoma znormaliziralo.

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hranjenje
29.4.2008 21:26:42   
Ekaz
Naša je ravno pri štirih mesecih začela delati podobno. Igrala se je s cucljem, pila nič. Večkrat mi je uspelo, če sem jo ulegla na hrbtiček in potem je zagrabila flaško. Ko je enkrat začela, je pila. Pri naslednjem obroku so bili isti problemi. Šli smo k zdravniku in je ugotovila, da ima boleče dlesni. Dobili smo kremico za mazanje dlesni, se še ena dva tedna matrali, potem pa je začela normalno piti. Prvi zobek pa smo dobili šele včeraj. Jutri bo stara osem mesecev.

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hranjenje
29.4.2008 23:11:02   
andie
Prvi zobek pa smo dobili šele včeraj. Jutri bo stara osem mesecev.


Mi smo ga šele pr 1 letuuser posted image user posted image

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: hranjenje
30.4.2008 13:09:45   
petrika
Moja tamala se sicer še doji, ampak imam že velike probleme, ker se mi neprestano vstaja in hoče sedeti in okoli gledati. Tako jo zelo težko nahranim. Parkrat še poskusim, potem pa odneham. OK, pač ni lačna. Se jim dogaja toliko stvari, da ni časa za hrano.
Kar se tiče zobkov - tudi mi smo enega ravno dobili, pa se ni nič vidlo - niti rdečine ali vročine. Mogoče je bila za spoznanje malo bolj tečkasta. Kar naenkrat sem ga zagledala!

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: hranjenje
30.4.2008 14:11:12   
petrcamg
koliko pa je stara?

(odgovor članu petrika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...





sindarin

Koliko ste stari?

pod 20 (8%)

20-25 (18%)

25-30 (31%)

30-35 (27%)

35-40 (9%)

več kot 40 (7%)


Število vseh glasov: 701

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!