|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hrana za na pot
5.4.2007 13:46:18   
lily28
Pozdravljeni,

mene pa zanima kaj nesete s seboj in daste otroku za kosilo,
ce greste na pot za cel dan. Kaj bi lahko pripravila in nesla s seboj?
Siner je star 8 mesecev in pol. Za kosilo mu ponavadi priravim
kaksno zelenjavno juhico ali pa spinaci in pire, polento, vendar sklepam, da tega
ne morem nesti pripravljeno s seboj na pot.
Kaj mi priporocate?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hrana za na pot
5.4.2007 13:55:35   
Samoyedka
Jaz mu vzamem kakšno doma narejeno čežano, jugurt ali skutico, v termosko vročo vodo in porcijo aptamila za zmešat ipd. Po moje je najbolje vzet  s sabo hrano, ki ne rabi pogrevanja in je "užitna" hladna. Tudi če je pač tisti dan brez toplega obroka, ga ne bo konec ;) Bom pa tudi jaz špegala v tole temo, mogoče pa kaj koristnega poberem user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu lily28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2007 16:32:33   
Anonimen
Še nismo nikamor tako daleč šli, odkar je GH, ampak mislim, da bi v tem primeru s seboj vzela kar kašno Hippovo kašico. Saj imaš tudi takšne, ki vsebujejo cel obrok.

LP

(odgovor članu Samoyedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2007 22:32:34   
eya
Tako kot sta predhodnici napisali.

Lahko pa daš juho v termosko, ali pa neseš sabo juho v kaki posodi in potem pogreješ v kaki restavraciji, če se imate namen ustavit.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2007 13:08:14   
Samoyedka
Termoska za juho...hhhmmmm zakaj nisem nikol na to poštudirala? user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2007 13:14:49   
Lunc_a
user posted image Nikoli nismo vzemali hrano za na pot.Saj je otrok večinoma spal,če pa ni spal se je pa zamotil s pogledi ven iz avta in ni niti jamral

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2007 18:06:02   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

user posted image Nikoli nismo vzemali hrano za na pot.Saj je otrok večinoma spal,če pa ni spal se je pa zamotil s pogledi ven iz avta in ni niti jamral

Lily28 je spraševala za primer, ko si cel dan na poti...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2007 18:28:24   
Putka
Kaj pa sadje, ki ga lahko sproti v kašico speštaš, npr banana, avokado. Tudi skutka za na pot je super ideja, kakšen jogurt (samo da ni na toplem). Pa pri osmih mesecih že kakšne piškote, kruh, riževe ploščice lahko pomalica.

Prijateljica skuha kolerabo, korenček pa not kakšne žitarice (ovseni kosmiči, prosena kaša) do mehkega, pa naredi pire. In tamala brez problema tudi hladno poje.

Kar se mesnega tiče, hladni polpeti so čisto okusni, lahko so tudi sojini ali zelenjavni.

Pa mlečni obrok brez težav pripraviš, v flaški pripraviš mešanico mleka in kašice (ali uporabiš tisto z mlekom), pa vodo iz termoske. Drugače pa ti sigurno v vsakem bifeju kaj vroče vode odstopijo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2007 19:10:24   
Lunc_a
a to pomeni,da se cel dan voziš al kaj?? user posted image Mi imao vedno daljše ture,tudi do 5-6 ur,ko pa gremo kam na obisku pa tam skuham proso in  banano

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2007 9:35:15   
skokica01
Jaz ji kar normalno kuham in zelo vroče zapakiram v posodice od Aventa (tiste, ki jih dobiš zraven pumpice za izčrpavanje mleka), dobro zavijem z ALU folijo in spakiram v vrečko. Ponavadi je hrana za kosilo še topla in ni take panike.

(odgovor članu lily28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.