|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hrana v roko
23.3.2006 20:39:38   
tulip
Zanima me, kdaj ste vašim malčkom dale hrano v roko, da so sami grizli (mislim piškot, kos kruha pa kasneje tudi kakšno sadje)? In  kaj ste jim dale?
Naš je sam otroške piškote, ki se v ustih lepo stopijo, glede ostalega sem še malo v strahu da se ne zaduši user posted image .Kruh bi še šlo, kaj pa npr. zrela hruška ali košček trdega sira? Ima 7,5 mesecev in na žlico je tudi bolj grobo zmiksano oz. pretlačeno hrano.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hrana v roko
23.3.2006 21:19:42   
smolcek
Jz sm ji začela hrano dajat v roke, ko so ji začeli rast prvi zobki-okol šestega meseca. Dajala sem ji piskotke, kruh, jabolko brez olupka. Sm pa vedno in še sedaj, ko ji dam kaj v roke, da sama gricka dobro opazujem, da ne odgrizne kakšnega večjega kosa.
Pozdravčki in dober tekuser posted image

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2006 21:39:54   
darja.grm
Tud jest sem jima začela daqjat v roke nekje takrat ko sta dobila prve zobke, ampak jest jima dam samo piškotke al pa grisine al kaj podobnega. Ne vem za jabolko se kar ne moremm odločit ker se mi je že zgodilo da ga je preveč odrgiznil pol je bla poa kriza.

carpe diem

(odgovor članu smolcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2006 5:13:04   
lelaval
Jaz ji pri 9 mesecih tudi ne upam dat drugega, ko baby piškot. Pa napolitanke je sama jedla, a sem gledala, da sem ji zamenjala z drugo, ko je pojedla dobro polovičko. Jabolka ne upam - da ne bi odgriznila prevelikega koščka. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2006 6:52:34   
SaaS
Tudi jaz sem začela, ko je imel zobke, to je bilo pri nas nekje med 8 in 9 mesecem. Začela sem s piškotki in kruhom. Potem pa tudi z jabolkom, ampak kakšnim takim zelo mehkim, ki se skoraj kar sam stopi, ali pa banano, ki jo lahko "zmelje" tudi z dlesnijo. Vedno sem ga pa gledala dokler ni pospravil zadnjega koščka. Če je slučajno odgriznil preveč, sem ga kar malo ustavila, vzela iz ust..

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2006 9:52:21   
tincci
Kaj pa npr. riževi vaflji... itak jih tok obližejo, da se en po en rižek sproti topi...

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2006 17:28:24   
taška30
Pri nas se z roko jejo piškoti in kruh (tam nekje od 8.-9.tega meseca), koščki sira, banana, mandarinice (krhelj na pol, pa trdo kožico stran).
Testenine (polžki, peresniki) od cca. 10.meseca dalje.
Cela hruška (mehka viljamovka), jo drži v rokah in gloda.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2006 23:59:37   
KODA
Ko sta obvladala požiranje in so zrasli zobki,sem jima dala kakšen malo večji in trši košček,drugače pa kakšen mehak piškot,ki se je sam stopil in ga le lahko otrok lizal in grizljal.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2006 19:28:34   
kati*
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Testenine (polžki, peresniki) od cca. 10.meseca dalje.

Kaj ni to nevarno, če pogoltne celega user posted image

lp, K

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2006 12:05:16   
taška30
Saj jih razpolovim, pa so manjši, tako, da zadušit se ne more nikakor z njimi. Najbrž jih res tudi pogoltne, pa saj druge stvari tudi kdaj (koščke korenčka, paprike...) - vidim na plenici. Pa kaj naj? Ne morem ji pasirat v nedogled.user posted image

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.