|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hrana v roko
6.12.2007 21:40:37   
cvekarije
pri nas 10 mesečnik kadar se mu da kaj v roko(naprimer piškot, kruh)...nekaj časa lepo "rahlja "z usti potem pa stisne in z dlesni odtrga večji koe
in ker se mu je v preteklosti že parkrat zaletelo se mu bojim pustiti tisti večji kos v ustih da ga ne bi spet kar pogoltnil

ali se pri vas dogaja podobno...ker se mi zdi da pri 10 mesecih bi moral že znati kakšno žemljo sam pojesti???

Hvala!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hrana v roko
6.12.2007 21:52:07   
eya
Vaja dela mojstra. Samo zraven bodi, ko je, dokler se mu še zaletava...

(odgovor članu cvekarije)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2007 21:59:29   
Ines.
Ja, namesto žemljice mu raje daj skorjo kruha ali pa grisin. Iz žemljice se rad čmok naredi, pol se mu pa vse prilima na nebo.

Piškote sem pa jest dajala une ta trde (bambi, alette,...) za dojenčke in ne tiste ta mehke biskvitne.

Zdravi otroci, srečna mamica.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2007 13:05:04   
Naja30
Se strinjam, da vaj dela mojstra. In tudi, da mu daj kaj takega, ki se topi v ustih. Žemljice in podobne štručke se lepijo na nebo.
Naša pri 10m tudi še ni znala dobro jesti z roko, pa prevelike kose si je basala v usta. Zdaj pri 1 letu pa tudi že razume, če ji rečem, da naj grize. In lepo ugrizne manjši košček.

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.