|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hrana med nosečnostjo
10.4.2007 7:50:43   
Anonimen
Sicer so nekako prazniki že mimo pa vendar ali lahko nosečnica je nastrgan hren,
ali pa naprimer zdaj ko se bližajo topli dnevi in čas piknikov,kakšno mlado čebulo?

Hvala in lep dan!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hrana med nosečnostjo
10.4.2007 7:51:41   
loncica
Jaz sem jedla hren. Ali je bilo to narobe, bodo pa druge povedale. Jaz nimam pojma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2007 7:52:43   
Mavrična zvezdica
Jaz sem hren jedla - mi je dišal. Nisem pa mogla jesti jajc in potice. - Bljak!!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2007 8:24:25   
Laubica
Jaz sem jedla hren ,potico,jajce in puranjo šunkouser posted image

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2007 8:36:43   
sevenka
Tudi jaz sem vse jedla. Upam, da ni nič narobe. 

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2007 9:01:54   
BaByGiRl
Je ste lahko popolnoma vse kar vam diši....pa če potem nimate problemov ( želodčnih, zgaga,..) zakaj pa ne!? Jaz sem v nosečnosti nora na tabasco, pa ga drugače sploh ne maram.
Dober tek vsem skupaj,..samo papajte po mili volji.user posted image

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2007 9:28:23   
tintin
Jaz sem jedla malo šunke in malo hrena, ostalo mi je pa bolj smrdelo...V eni knjigi, ki jo imam (What to expect when you are expecting) in je na principu vprašanj in odgoorov, piše, da lahko nosečnica brez skrbi je tudi "pekoče" stvari - da je odvisno zgolj od njenega želodca koliko zdrži - za plod pa ni nevarnosti.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2007 10:45:51   
eya
Tako kot so ti predhodnice napisale-lahko ješ brez skrbi, kar tebi paše.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2007 12:39:09   
lunca2
Tudi jaz sem vse to jedla in nisem imela težav. Nisem se mogla upreti hrenu, potici, šunki in kakemu jajčku. NJAMIuser posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2007 12:46:13   
baja*
Tudi jaz sem jedla vse te velikonočne dobrote. En dan mi je ratalo malo slabo, ker je blo zgleda preveč, potem sem pa raje v zmernih količinah jedla. Sem pa imela v tem času malo bolj zatečene noge in roke - je G rekla, da je to posledica šunke ipd. hrane, ki ima veliko soli.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?