|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hrana in vrtec
11.12.2007 11:48:30   
malecka24
Moja pikica je ima 3leta in 2meseca.Kar se tice hrane doma nimamo nekakih problemov,pride dan ko noce marsikaj jest ampak sedaj v tem casu nekaj poje.V vrtcu pa so rekle vzgojiteljice da noce sploh jest in me sprasujejo ce je kaj narobe in zakaj noce jest.Za zajtrk noce nic razen kos kruha,pride kosilo spet samo kos kruha razen ce je pasta al pa meso takrat pa neki poje,drugo pa noce.Potem za malico kakor jo prime,en dan hoce en dan pa ne.Tudi recimo stvari ki jih ima rada v vrtcu noce jest,doma pa ja.Ne razumem zakaj noce jesti v vrtcu.Malo me ze skrbi,ker vsi okol mene(babice,brat al pa sestra)mi tezijo in mi delijo njihove nasvete kako in kaj in zaradi teh nasvetov se pocutim kot slaba mati.Sedaj sem se bolj obcutljiva ker sem noseca in me vse gane.A imate morda kaksne izkusnje s tem in kako naj prepricam mojo pikico naj kaj poje v vrtcu?Hvala vam za vse in lep dan se naprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hrana in vrtec
11.12.2007 15:20:27   
živa
Moje popolnoma laično mnenje, ki niti ne temelji na izkušnjah, je, da s tem nekaj sporoča. Koliko časa je že v vrtcu, od letos? S tem lahko sporoča, da se ne počuti dobro, išče pozornost, morda je negotova, ker boste dobili dojenčka, morda se z vzgojiteljicami ne razume in to izraža na tak način ...

Kaj pa ti misliš, da bi bi bil lahko vzrok? Očitno ni v hrani.

Lp,

živa 

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2007 15:39:12   
MAŠKA
Naša punca (2,5 let) od začetka tudi ni jedla v vrtcu skoraj nič, pustila se je pa hranit, predvidevam, da je hotela pozornost. Kar naenkrat je začela jest sama tako pridno, da se je še vzgojiteljica čudila.

Najbrž še vrtca ni popolnoma sprejela in se počuti nelagodno, nesproščeno, zato ji ni do hrane. Naj jo vzgojiteljice malo pocrkljajo, da se bo počutila zaželjeno, da bo občutila, da jo imajo radi, da se bo sprostila, in morda se bo tudi njej odprlo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2007 17:45:06   
malecka24
Moja je v vrtcu ze od 2 leta in ze takrat je imela obdobja da ni jedla ampak je bil to zelo kratek cas.Vzgojiteljice pa so super in se z njimi zelo dobro razume.Saj so iste kot lani in kar tece k njima ko jo pripeljem v vrtec.Zelo dosti se ukvarjajo z njo pa tud jo pocrtajo in jo sprasujejo zakaj noce jest in se trudijo da bi kaj pojedla ker jim ni vseeno ampak ne pomaga.Upam sam da je kaka faza in da bo po teh praznikih spet jedla.Ne vem no!

Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2007 18:22:21   
lutka
Tudi pri nas ni nič boljše. Še vedno nič ne jesta, tako, da mi je vzgojiteljica predlagala, da naj odjavim zajtrk in kosilo, ker popolnoma nič ne jesta. Včasih nekaj malega pomalicata to pa je tudi vse.

Tako sem tudi naredila. Sedaj imata v vrtcu samo malico, imam pa srečo da ju zjutraj pelje mama v vrtec, ko pozajtrkujeta, ponju gre pa dedi okoli 2 ure. Drugače pa ne vem kaj bi naredila user posted image .

sta pa drugače jedca, jesta bolj ko ne vse, tako da ....

sem pa zadnjič gledala jedilnik. Vsak dan imajo juho ( cvetačino, kolerabino, korenčkovo, pesino.....), potem so imeli joto brez mesa, rižoto s sojinimi kalčki......

Ne vem no, jaz taki stvari ravno ne kuham. Imata pa zelo rada zelenjavno juho, rdeče zelje, zelje...

Aja, stara sta pa 3,5 let.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?