|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hrana / čaj
21.6.2005 13:33:15   
Anonimen
zanima me kako naj otroku dam caj, ne da bi zamenjal caj z obrokom hrane??
trenutno dobiva hipp pre.
kateri caj je vrdu za otroka starega 3 tedne?

lp, nina
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   hrana / čaj
21.6.2005 13:45:41   
dory
Midva sva mela od zacetka hippov komarckov caj...pa zarad tega ni nic manj jedel...l

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hrana / čaj
21.6.2005 14:07:30   
babylove
Moj je zmeraj pil vodo, ne kuham mu čaja. Razen v začetku zaradi krčev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hrana / čaj
21.6.2005 16:24:22   
Anonimen
Vodo vodo prekuhano vodo.
Pa če dojiš ti tako ni potrebno dodajat tekočine,ker se odžeja že pri tvojih prsih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   hrana / čaj
21.6.2005 16:32:57   
babylove
v poletni vročini bi jaz tudi dojenemu otroku dala vodo za žejo. Ampak mislim, da niti ni dojen, če pije hipp mleko :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   hrana / čaj
21.6.2005 16:45:55   
Anonimen
Ja kaj pa vem kaj je to hipp pre:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   hrana / čaj
21.6.2005 16:54:06   
babylove
Saj jaz tudi ne vem, sklepam pač, da ne teče iz zizike ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   hrana / čaj
21.6.2005 20:55:36   
Anonimen
Ne ne to ni iz zizike:)-kak pa ste jim davale to?ker meni se nik zbudi in joče takrat mu dam mlekeca, drugace pa tak nič ni zbujen,razen ce ma slab dan:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   hrana / čaj
21.6.2005 21:26:05   
eva1
Ja če otrok ni dojen, potem moraš nujno dodajati tekočino! Najbolje vodo-ponudi mu jo med obroki! Mojem vsak dan dam vodo ali čaj, pa mi vsega skupaj spije od 20-50 ml, je pa dojen!
Ja če pa spi, pa mu daj samo mleko, če je pa buden-kar v naslednjih tednih bo vrjetno več, pa vmes dodaj vodo!
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   hrana / čaj
21.6.2005 21:33:55   
Anonimen
koiko čaja pa je dovoljeno popit zdaj:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   hrana / čaj
21.6.2005 22:20:38   
Seven*
Voda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   hrana / čaj
21.6.2005 22:20:45   
Mojca P.
Tudi jaz priporocam vodo, ce bo imel pa tezave s prebavo pa bebe caj (filter vrecek, ke rni sladkano!).

Daj mu veckrat na dan po priblizno 20ml. Taka navodila smo dobili mi takoj po rojstvu, ker je moral dobivat tekocino (kljub temu, da sva se samo dojila) zaradi zlatenice (potem dejansko polula bili rubin).

Ne mu dat pa tik pred obrokom, rajsi nekje vmes med dvema obrokoma.:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   hrana / čaj
21.6.2005 22:52:39   
Lauri mauri
Meni se zdi v redu kamilični hippov čaj, a ne prepogosto. Moja :duda:je več spila če ni bila sama voda in to šele v 3. mesecu, prej samo dojenje. Zdaj poleti pa bi ji tudi prej dodajala vodo ali čaj. Dajem ji pa 1 uro po dojenju, drugače se ji vse v želodčku premeša in se mi zdi da naredim več škode kot koristi.Če je otrok siten pa lahko pomeni da je žejen.:racka:

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   hrana / čaj
21.6.2005 23:04:23   
TaRe*
Joj,voda,voda...saj ne rečem,no.Moja jo tudi obožuje,ampak ne vem pa,zakaj ne bi bil čaj dober za :duda:
Naprimer v tej vročini,na sprehodu nap.voda,ki je v steklenički že kakšno uro res ni več fajna za pit,vsaj jaz jo ne bi.Ne vem,če ni čaj boljši.

Jaz sem kuhala od prvega dne(no,od petega pa res..),1dl vode,3 janeže,3 kumine,3 cvetke kamilice.
(no,kasneje sem malo povečala..1 dl,6zrnc.....)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   hrana / čaj
22.6.2005 12:35:11   
ribica.
Pa saj čaj sploh ni obvezen. Pri nas ga ni hotla, pa nismo silili. Je pa ravno tako blo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   hrana / čaj
22.6.2005 18:26:37   
tejč
naša ima dobrih 6 tednov in ji dam prekuhano vodo, včasih pa čaj. če ma krče, plantex, pila je že tudi bebe čaj, komarčkov...spije pribl. 40 ml na dan, včasih več, včasih manj. ker ne pozna stekleničke, ji pomagam z žličko.

hippovi čaji vem da so od 2. tedna dalje...

lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   hrana / čaj
22.6.2005 20:29:39   
Seven*
S cajem res ni nic narobe. Ce je nesladkan seveda. Sadne caje pa zobozdravniki odsvetujejo, ker vsebujejo prevec sadnih kislin in so slabi za zobke... Taksen caj kot ga Tare kuha je ful ok..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?