Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hrček ima predolge zobe 20.8.2008 19:51:02
|
|
|
|
tažana
|
v kletko mu daj čim več takšnih stvari, ki jih rad grize.
|
|
|
|
RE: hrček ima predolge zobe 20.8.2008 19:55:19
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Al pa k veterinarju, da mu jih zbrusijo.
|
|
RE: hrček ima predolge zobe 21.8.2008 13:03:10
|
|
|
|
ursa30
|
ker ima predolge zobke, sam več ne more jesti, tako da ga čimprej pelji k veterinarju, da ti ne bo poginil. srečno
|
|
|
|
RE: hrček ima predolge zobe 26.8.2008 14:17:39
|
|
|
|
staši
|
smo včeraj bili pri živinozdravniku in mu je odščipnil spodaj zobke .Samo ko sem mu doma dala hrano večje kose sploh ni mogla grizt in je samo lizala ,čakam da vidim kaj bo danes zvečer.
|
|
|
|
RE: hrček ima predolge zobe 26.8.2008 14:34:47
|
|
|
|
ursa30
|
super, da so ji poštimali zobke po moje jo še malo boli, zato ne more gristi. daj ji manjše koščke hrane, kakšno sadje mehkejše ali kaj podobnega. za vnaprej pa poskrbi, da bo tvoja hrčica vedno imela v kletki kamen za brusit zobke, dobiš v vsaki trgovini za živali, pa tudi v Merkatorju itd..
|
|
|
|
RE: hrček ima predolge zobe 27.8.2008 13:52:59
|
|
|
|
staši
|
žal je naša hrčica včeraj zvečer ko sem prišla iz službe ležala v svoji hiški ob polni skledici mrtva .Imamo že načrt za drugo samo mi jo je res žal ker ti živalca res priraste k srcu.
|
|
|
|
RE: hrček ima predolge zobe 27.8.2008 14:20:31
|
|
|
|
ursa30
|
|
|
|
|
RE: hrček ima predolge zobe 27.8.2008 18:15:39
|
|
|
|
staši
|
hvala
|
|
|
|
RE: hrček ima predolge zobe 29.8.2008 0:37:26
|
|
|
|
hmm...
|
Moje sožalje.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?