Katy78
|
Moj je tudi star 20 mesecev in sem isto imela ogromno pomiselkov kako bo, ker je živček, ki ni niti 5 sekund pri miru. Pa sva z možem rekla, da se ne bova obremenjevala, da če ne bo šlo, bomo pa spokali domov. Na koncu pa se je izkazalo, da je bil to najboljši dopust do zdaj. Bili smo 12 dni, ravno po koncu tiste ta hude vročine, imeli smo med 27 in 30 stopinj. Na plaži je bil malo v kopalni plenički malo pa tudi brez. Na plaži je imel kanglico, lopatko in še dve posodici in je lepo prelival vodo in se igral s kamenčki. Nisem mogla verjeti, da je to moj otrok. Nobenega norenja po plaži ni bilo. Prva dva dni so ga malo mikale igrače in plavalne blazine drugih otrok in je malo tja rinil, potem pa mu je bilo tistih par posodic in lopatka popolnoma dovolj. Je pa bil veliko tudi v vodi, ker jo obožuje. Ko je prišel iz vode, mi je dal brisačo in se ga morala vanjo zaviti in je bil tudi po pol ure, enkrat celo 1 uro pri meni v naročju in se crkljal ter opazoval okoli sebe. Doma se to ni še nikoli zgodilo. V jedilnici je imel otroški stolček, zjutraj je jedel največkrat kruh in marmelado ali pa pečen jajček. Sira npr. ni hotel, doma bi ga pa nonstop jedel. Potem je dobil pred spanjem (okoli 11h) en jogurt, po spanju pa sadje in kakšno žemljico ali rogljiček, potem še kakšen sladoled in zvečer večerja, kjer je jedel vse, krompir, meso, solato, riž, ribe... Ker je bil zajtrk in večerja samopostrežna, je trajalo ca. 40-45 minut, da smo vsi pojedli in je kar zdržal v stolu. Včasih je malo positnaril ampak načeloma kapo dol, da je sedel v stolčku 45 minut (jaz sem se najbolj bala kako bo v jedilnici, on pa priden kot bubica ). Vmes sva malo lučke v jedilnici štela, pa malo je druge otroke (bilo jih je res veliko) opazoval in sva komot tudi midva z možem v miru pojedla. Glede spanja - naš fant je velik zaspanec in če ni naspan, je siten za znoret. Poleg tega pa sta mu morje in morska klima zgleda tako pasala, da je bil opoldne in potem zvečer čisto zdelan. Okoli 11h je njegova ura in trakrat smo šli v sobo, on je zaspal, midva sva malo časopise prebrala potem pa še midva zaspala. Še na nobenem dopustu se nisem toliko naspala kot letos. Ker prej sva midva ali bila cel dan nekje ob morju ali pa bluzila naokoli, zdaj pa sva imela opoldansko siesto. Zvečer sva prvi dan probala, da bi zaspal v vozičku in bi ga potem prestavila v posteljico (dobili smo jo v hotelu), pa ni šlo, ker se je okoli preveč dogajalo. Saj verjetno bi zaspal, ampak kdo ve kdaj in potem bi se zjutraj zbudil kot običajno in ne bi bil naspan kar pomeni sitnobo... Tako da smo šli malo pred 21h v sobo in je ob 21h najkasneje ob 21.30 že spal, midva pa sva uživala na velikem balkonu oz. terasi(3mx2,5m). Na plaži smo bili nekje od 9h pa do 11h in potem od ca. 15h pa do 18h. Čez glavo dovolj. Skratka, super, bil je zelo priden, nobenih težav. Pa še tri zobke (trojke) je v tem času pridelal. Samo čim manj komplicirajte, pa bo, boš videla. Fajn se imejte.
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 12.8.2010 9:19:54 >
|