Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hotel ajda- moravske toplice? 26.3.2012 21:36:15
|
|
|
|
tajtaja
|
Mislim da boste zelo zadovoljni v naši prelepi prekmurski ravnici .
|
|
RE: hotel ajda- moravske toplice? 26.3.2012 21:57:16
|
|
|
|
pelin
|
V hotelu Ajda sicer še nismo bili, smo bili pa v Prekmurki vasici v Moravskih toplicah....v primerjavi s Čateškimi in Olimjem, kjer smo tudi že bili, so mi Moravske toplice najbolj simpatične...sami notranji bazeni imajo sicer v primerjavi s Čateškimi, manj zanimivosti (toboganov in ostalih for) za mulčke, je pa mene čisto prevzela okolica....Bili smo maja in smo se našpancirali in nakolesarili do vrha...
< Sporočilo je popravil pelin -- 26.3.2012 21:59:45 >
|
|
|
|
RE: hotel ajda- moravske toplice? 26.3.2012 23:02:46
|
|
|
|
malimali21
|
V hotelu Ajda še nisem bil sem pa bil v hotelu Termal, ki je malo slabši kar se tiče zadev za otroke. Maš pa v hotelu Ajda zunanji bazen za otroke in pa v Termah 3000 zunanji in manjši notranji bazen. Drugače pa je tudi hrana meni odlična in pa veliko družin lahko srečaš z malimi otroki tako, da priporočam! Še to se mi dopade da je samopostrežni zajtrk in večerja, da je veliko raznolike hrane. Otroška ponudba otroško igrišče otroški bazen skakalni bazeni tobogani s posebnimi efekti, otroška animacija.
< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 22.10.2012 17:30:29 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2012 1:52:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?