Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
hotel Wellness Park Laško + Thermana - vtisi 9.7.2010 22:56:08
|
|
|
|
Nika v službi
|
Oj, odločamo se med oddihom na Pohorju (h. Bellevue) in h. Wellness Park Laško. Bellevue poznamo, ker smo tam že bivali in nam je bil super všeč, naša madam se tudi neznansko rada vozi z gondolo, tako da je s tega vidika ta opcija super. Mi pa sam kompleks Habakuk za kopanje ni tako navdušujoč, zato pač gledam še tale hotel v Laškem. Zanimajo me vtisi - kakšen je hotel, sobe, storitve, kakšni so bazeni, kako je za otroke poskrbljeno. Ali imajo kakšno otroško igrišče ali igralnico v samem kompleksu ali kje v neposredni bližini? Če slučajno kdo pozna oba hotela, katerega bi priporočil? Ostale SLO terme smo že večkrat obdelali, tako da ni potrebno dajati drugih predlogov. Tokrat se osredotočimo zgolj na omenjeni dve opciji. Hvala.
|
|
RE: hotel Wellness Park Laško + Thermana - vtisi 12.7.2010 9:35:12
|
|
|
|
Morales
|
haj, ne poznamo toliko opcije na Pohorju, a iskreno povedano za kopanje, kupola (super, če je slabo vreme), sobe, bazeni, animacija za otroke, igralnica vse je pod eno streho, to pove že samo ime hotel wellness park laško. Če še niste preizkusili, priporočam. Na pretek je tudi izven hotelskih akvitnosti, saj je okolica imenitna. Nika, v vsakem primeru javi, kako je bilo ali v Laškem ali na Pohorju ... pa prijetno vroče počitnice :)
|
|
|
|
RE: hotel Wellness Park Laško + Thermana - vtisi 12.7.2010 9:43:09
|
|
|
|
pety78
|
Nika, za Laško, kar se vtisov tiče, je baje super. Moja svakinja gre velikokrat tja s svojo družinico. Mislim, da ne boste razočarani. Drugače ti pa priporočam raje.....
|
RE: hotel Wellness Park Laško + Thermana - vtisi 12.7.2010 10:34:26
|
|
|
|
Nika v službi
|
Morales, hvala. H. Bellevue na Pohorju je super, sobe izjemno prostorne, kaj takega redko dobiš tudi v hotelih s 5*, osebje nadvse prijazno, zelo simpatičen kompeks savn, igralnica v hotelu, super poti za sprehajanje, zvečer pa nadvse romantičen pogled na speči Maribor pod vznožjem... Edino, kar meni ni preveč všeč, je wellness park Habakuk, saj je zunanji bazenski del precej majhen. Notri je dokaj ok, zunaj pa ne preveč. Idealno bi bilo torej, da bi kompleks Laško prestavili pod vznožje Pohorja. Kaj pa lahko delaš izven hotela? Laškega namreč sploh ne poznam, kaj si je vredno ogledat?
|
|
RE: hotel Wellness Park Laško + Thermana - vtisi 13.7.2010 9:30:56
|
|
|
|
Nika v službi
|
Hvala, Morales, za trud in ideje. Odločili smo se za Pohorje, ker bo v tem času sigurno bolj prijetno, manj soparno in vroče kot v Laškem. Pride pa Laško sigurno na vrsto ob prvi priložnosti.
|
|
RE: hotel Wellness Park Laško + Thermana - vtisi 13.7.2010 10:25:04
|
|
|
|
Morales
|
Prijeten oddih :P
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kam z otrokom na sankanje?Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?