Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hotel Larix-Kranjska gora 18.5.2011 11:23:04
|
|
|
|
tana13
|
Mi smo bili zelo zadovoljni. Bili so zelo ustrežljivi in prijazni.
|
|
|
|
RE: hotel Larix-Kranjska gora 18.5.2011 14:42:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
Mi smo bili v zimskem času in srednje (ne)zadovoljni. Glavna kritika je letela predvsem na majhne sobe in mrzlo vodo. Ko si se zvečer tuširal, je - kljub temu, da sem jo pustila teči ful dolgo - še vedno tekla zgolj mlačna voda, odločno premrzla za tuširanje. Pritožbo so sicer dokaj profesionalno sprejeli, naredili pa nič. Gorenjci pač, šparajo. Mene generalno niso navdušili, tako da hotela ni na mojem seznamu priljubljenih hotelov.
|
|
RE: hotel Larix-Kranjska gora 18.5.2011 17:03:53
|
|
|
|
netki
|
od nas same pohvale!!! res skušajo ugoditi, mi smo imeli sobo brez balkona, pa smo želeli balkon in so nam ponudili 2 sobe skupaj ker imamo še 2 otroka...brez doplačila....je pa res da je bil hotel napol prazen, pa vseeno...
|
|
|
|
RE: hotel Larix-Kranjska gora 18.5.2011 21:07:52
|
|
|
|
Natka23
|
Bli lani v decembru, bilo super dokler nisva s tamlao začele bruhat in driskat,hb mala ima še plenico, jaz pa nisem vedla ali naj usta ali rit na školjko usmerim, potem je pa še mož zbolel in po dvevu in pol sem morala vsa boga domov peljat
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?