|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hotel Larix-Kranjska gora
18.5.2011 10:09:05   
neanja duo
Ali kdo pozna ta hotel?Kako ste bili zadovoljni?

hvala lepa

nd
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hotel Larix-Kranjska gora
18.5.2011 11:23:04   
tana13
Mi smo bili zelo zadovoljni. Bili so zelo ustrežljivi in prijazni.

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2011 14:42:16   
Nika v službi
Mi smo bili v zimskem času in srednje (ne)zadovoljni. Glavna kritika je letela predvsem na majhne sobe in mrzlo vodo. Ko si se zvečer tuširal, je - kljub temu, da sem jo pustila teči ful dolgo - še vedno tekla zgolj mlačna voda, odločno premrzla za tuširanje. Pritožbo so sicer dokaj profesionalno sprejeli, naredili pa nič. Gorenjci pač, šparajo.user posted image Mene generalno niso navdušili, tako da hotela ni na mojem seznamu priljubljenih hotelov.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tana13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2011 17:03:53   
netki
od nas same pohvale!!!
res skušajo ugoditi, mi smo imeli sobo brez balkona, pa smo želeli balkon in so nam ponudili 2 sobe skupaj ker imamo še 2 otroka...brez doplačila....je pa res da je bil hotel napol prazen, pa vseeno...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2011 21:07:52   
Natka23
Bli lani v decembru, bilo super dokler nisva s tamlao začele bruhat in driskat,hb mala ima še plenico, jaz pa nisem vedla ali naj usta ali rit na školjko usmerim, potem je pa še mož zbolel in po dvevu in pol sem morala vsa boga domov peljatuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2011 23:17:32   
aknela123
nekaj se mi svita, ker vsako leto za par dni gremo po gorenjski, pa iščem prenočišča - a ni to malo drag hotel?

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?