Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hotel Ivan ali hotel Andrija - Šibenik 24.3.2009 18:27:32
|
|
|
|
nbiba
|
v Andriji smo bili predlani za 1. maj. Hotel kar o.k., samo sobe so bile potrebne prenove. Mogoče so letos že prenovljene. Bi pa če bi šli še enkret izbreli hotel Ivan. Mi deluje bolj fini, pa še notranje bazene imaš zraven. Imaš pa v tem naselju tako imenovano Dalmatinsko selo, kjer imajo res fino hrano. Pa tudi dosti igral za otroke, sprehajalne potke...
|
|
|
|
RE: hotel Ivan ali hotel Andrija - Šibenik 24.3.2009 19:40:41
|
|
|
|
modrooka
|
Oba hotela sta v celoti prenovljena, hotel Andrija od lanskega leta ponuja all inclusive varianto. Hotel Ivan ima polpenzion. Razlika v ceni je približno 150 EUR na en teden (konec junija). Andrija je toliko dražji od Ivana. Zanimajo me predvsem sobe (imamo namreč dva otroka) in bi bilo fajn, da bi v sobo lahko spravili dve prenosni posteljici.
|
|
RE: hotel Ivan ali hotel Andrija - Šibenik 24.3.2009 20:17:52
|
|
|
|
luka jan
|
Mi gremo letos v hotel Andrija. Kako je pa ti žal ne morem povedat, konec julija pa ti lahko.
|
|
|
|
RE: hotel Ivan ali hotel Andrija - Šibenik 24.3.2009 20:31:11
|
|
|
|
modrooka
|
Mi gremo konec junija, tako, da bom jaz lahko tebi poročala, kako in kaj!
|
|
RE: hotel Ivan ali hotel Andrija - Šibenik 25.3.2009 7:37:08
|
|
|
|
nbiba
|
Naša soba v Andriji je bila majhna. Mogoče imajo tudi kaj večjih, ne vem. Sin je bil na dodatnem ležišču in ko je bilo to ležišče raztegnjeno si komaj hodil vmes, res majhne sobice. Dvomim da bi šli notri dve otroški posteljici. Mogoče pa imajo kake družinske povezane sobe, vprašaj.
|
|
|
|
RE: hotel Ivan ali hotel Andrija - Šibenik 25.3.2009 8:47:05
|
|
|
|
modrooka
|
Družinske dobe so v tem terminu zasedene...
|
|
RE: hotel Ivan ali hotel Andrija - Šibenik 27.3.2009 18:02:30
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka Mi gremo konec junija, tako, da bom jaz lahko tebi poročala, kako in kaj! Fino, upam da boš zadovoljna, pa tud če ne bo vse perfect si sami naredite svoj perfect dopust.
|
|
|
|
RE: hotel Ivan ali hotel Andrija - Šibenik 29.3.2009 21:58:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nbiba Naša soba v Andriji je bila majhna. Mogoče imajo tudi kaj večjih, ne vem. Sin je bil na dodatnem ležišču in ko je bilo to ležišče raztegnjeno si komaj hodil vmes, res majhne sobice. Dvomim da bi šli notri dve otroški posteljici. Mogoče pa imajo kake družinske povezane sobe, vprašaj. Mi smo bili 2007 v hotelu Niko in je soba bila približno tako majhna. Po načrtu nadstropja sodeč so bile tudi večje sobe. Smo pa si malo pobliže (od znotraj) ogledali hotel Ivan in sem bila šokirana - nikjer nobene klančine! Ne pred vhodom v hotel, ne znotraj hotela, kjer je bilo kar nekaj stopnic. Res neprijazno za vozičke (otroške in invalidske) Mogoče je zdaj kaj boljše. Hotela Andrija pa žal takrat nismo gledali, ker me zdaj tudi mika zaradi AI. Na splošno pa nam je bilo v Solarisu super
|
|
RE: hotel Ivan ali hotel Andrija - Šibenik 29.3.2009 22:02:11
|
|
|
|
Ekaz
|
V hotelu Andrija sva bila pred dvemi leti. Super restavracija in super hrana. Sobe klasične, kopalnica izredno majhna, balkon pa je bil zelo velik in v senci. Večina, ki jih gleda na morsko stran, gledajo v borov gozdiček in morje res zelo malo, če sploh ga, vidiš. Je pa senčka in mir. Sedaj smo trije in razmišljamo, da bi šli v Andrijo in me res zanima, če so sobe prenovljene in ali imajo kakšno, ki je nekoliko večja.
|
|
|
|
RE: hotel Ivan ali hotel Andrija - Šibenik 31.3.2009 12:19:00
|
|
|
|
modrooka
|
Meni je na turistični agenciji zagotovila, da so vse sobe prenovljene in da je hotel sedaj all inclusive. Nekaj sob (družinske sobe) imajo večjih, vendar so v našem terminu (konec junija) že zasedene.
|
|
RE: hotel Ivan ali hotel Andrija - Šibenik 31.3.2009 14:15:15
|
|
|
|
luka jan
|
Sobe so sigurno prenovljene, kolega ki dela na turistični agenciji mi je zatrdil iz prve roke, baje jih je že sam videl in pravi da je lepo porihtano. Smo pa mi dobili družinsko sobo, ampak men itak soba ni tako zelo pomembna poleti. Takrat mi je najbolj važn morje. Ni pa nič narobe če je fajn porihtana. Aja, pa hrana je all in je baje odlična, tolk sem jaz slišala.
|
|
|
|
RE: hotel Ivan ali hotel Andrija - Šibenik 2.4.2009 14:59:58
|
|
|
|
Ekaz
|
Luka Jan: govoriš o sobah v Andriji?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?