Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hotel Žusterna ali hotel Koper 27.7.2011 16:40:50
|
|
|
|
ona
|
Oba sta od Čatežških,tako,da sta uredu,pa niti ne tako oddaljena eden od drugega,edino Kprski se mi zdi,da je bolj v centru vrveža kot Žusterna Za sprehajat pa imaš v obeh.
|
|
|
|
RE: hotel Žusterna ali hotel Koper 27.7.2011 17:08:32
|
|
|
|
eva1
|
mislim da hotel koper nima bazena, ampak se je treba hodt v žusterno kopat! Hotel kopšer je v centru mesta, žusterna malo stran-ampak imajo super peš poti!
|
|
|
|
RE: hotel Žusterna ali hotel Koper 27.7.2011 17:28:17
|
|
|
|
uškinamama
|
Hotel Koper je v centru, do urejenega kopališča - mokre mačke imaš cca. 300 metrov, okoli tega hotela je cel kup igral - pred kopališčem, na sami plaži, nasproti hotela je tržnica , kjer so tudi igrala. Na tržnici imaš par sladoledarjev, na promenadi zraven prodajajo sladkorno peno, palačinke. Pred hotelom je tudi postajališče mestnega vlakca. Med oba hoteloma je sprehajalna pot.
|
|
RE: hotel Žusterna ali hotel Koper 27.7.2011 18:40:31
|
|
|
|
liliana
|
V žusterni vem, da imajo neko akcijo, da za tri nočitve s polpenzionom (to pomeni 4 dni kopanja v njihovem aquaparku) plačaš za dve odrasli osebi in otroka okrog 130 EUR.....samo so pa sobe brez balkona......
|
|
|
|
RE: hotel Žusterna ali hotel Koper 27.7.2011 19:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
sem bila v Žusterni v sobi brez balkona,vse skupaj je bilo tako majhno,da se komaj premikaš.Najbolj kar me je pa motilo je pa, da je bila soba z razgledom na smeti in zanemarjeno dvorišče.Zjutraj ob šestih so te pa zbudile čistilke pa tovornaki,ki so pripeljali perilo pa so ropotali in se drli kot da so sami.Hotel je res v slabem stanju. Lp
|
|
|
|
RE: hotel Žusterna ali hotel Koper 27.7.2011 20:11:54
|
|
|
|
majrim
|
Potem pojdi raje v Izolo v San Simon, kjer imaš vse kar potrebuje tvoja deklica
|
|
RE: hotel Žusterna ali hotel Koper 27.7.2011 21:04:54
|
|
|
|
abc123
|
moram izbirat med tistim kar ponujajo čatežke, ker imamo darilne bone. Tale izkušnja s smetmi in Žusterno me je pa res odvrnila, ker mi bomo imel prenosno posteljo s sabo in potrebujemo prostor in mir, pa fino bi blo še balkon, da bova midva lohk uživala zvečer ko bo tamala spala v sobi. Druga možnost pa je, da še mal počakamo in najamemo apartmaje v septembru in je. Kopat se pa v Žusterno hodimo al pa v morju če bo še dovolj toplo (ker zdej apartmaje lohk najameš samo za cel teden).
|
|
|
|
RE: hotel Žusterna ali hotel Koper 28.7.2011 8:14:14
|
|
|
|
t5t6
|
Hotelov v notranjosti ne poznam. Glede na zunanjost in predvsem kar ti nudi okolica bi izbrala hotel Koper. Je v centru mesta, ob morju, zraven imaš tržnico za popit kako kavico, plaža je par minutk hoje in je zelo primerna za majhne otroke: kamenčki, lep dostop v nizko vodo, igrala, peskovnik, Wc ji, senca, sladoled... je urejeno in čisto. V Kopru se tudi popoldan in zvečer vedno nekaj dogaja, je živahno. Tudi iz Žusterne si hitro peš ali z avtom v Kopru, ampak z majhnim otrokom ni tako praktično. Tam imaš tudi plažo ampak pravijo, da ni tako čista in urejena kot Koprska. Kakovost vode pa je itak enaka, ker je vse ful blizu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?