|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hormonsko neravnovesje ali?
13.6.2012 22:41:45   
Anonimen
kr žalostna postanem ko pomislim da morem prosit za pomoč

sem v zvezi že 8 let, imava otroke vse nama gre lepo razen tega presnetega sexa oz. mene. tako grozno se počutim vsak dan se bolj grozno počutim .Problem je v meni v tem , da od kar sem se seznanla z sexom od takrat imam probleme,namreč še nikoli do sedaj nisem jaz čutila potrebo po sexu, misel na sex mi nikoli ne pride na pamet,nikoli mi ni ne kot najstnici, niti v stanju pijanosti nikoli.Zame je to izguba časa, čisto nepomembna stvar v življenju. Ne morem rečt da sem frigidna kajti orgazme med sexom doživim, tudi ko pride do sexa nastane problem ker enostavno to ni zame lep trenutek, ne uživam, se ne sprostim ampak mam očutek da je to zame dolžnost, in kdaj pa kdaj komaj čakam da se tole konča. Zakaj, kaj je z mano od vedno narobe?Nisem imela nikoli slabih izkušenj, nikoli posilstev, starsi so mi vedno tole normalno predstavili, kaj bi to bilo. Nekaj sem brala po internetu in morem rečt, da sem naletela na to da eni ljudje nimajo tega "nagona" oz. "čuta" za to v telesu?pač kot nekak prirojena " napaka" in da tega sploh ne občutijo.
Prišla sem tudi v to hormonsko neravnovesje v katerem se se morem rečt kar videla kajti imam veliko stvari ki so za to stvar značilne, ampak zanima me ali se ta zdravniško preverit? mogoče mi manjka ženski hormon?

V glavem hočem povedat, da moža ljudim in že leta in leta si želim, da bi moje spolno življenje končno zaživelo, da bi lahko moža osrečila, ker tole naju razdvojuje. Vidim , da trpi zato, vidim kako si me on želi, kako me gleda, občutim kako si me želi sam ko me takne ko pa pride do tega da bi sexsala pa me vidi kako jaz pogledam, ga mine vse. Meni pa je hudo, tako hudo pa me sam za njega ampak zame. Že 1000x sem si rekla, ZAKAJ JAZ !! zakaj jaz ne uživam , zakaj nisem jaz oseba ki tko rada sexa.
Mogoče mi bo kdo reku, pa sprosti se uživaj, sam nemorem sam ko mi omeni sex mi kri kr zavre. Znanka mi je rekla, da ona je imela tudi take težave, sebe okrivila za vse dokler ni spoznala moškega ki jo je zapeljal in enostavno z njim je uživala, v celem njenem življenju je bil edini ki je z njim kaj čutila, še veliko jih je imela ampak samo z njim je bilo to to z drugimi pa kot z mano. Ko mi je tole pravla sem se kr ustrašila , kaj pa če moj partner res ni zame?
Zanima me kako naj si pomagam? obstajajo kaka zdravila ki povišajo libido?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hormonsko neravnovesje ali?
14.6.2012 18:15:13   
tajtaja
Ja, mogoče kakšna hormonska nadomestna terapija. Si mogoče v predčasni menopavzi-tole malo omeni ginekologu, pa ti bo svetoval kako in kaj. user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2012 7:47:51   
Anonimen
Nekje je definitivno vzrok temu. Omeni to svojemu G, lahko o tej težavi mal povprašaš zdravnike na spletu, npr. Pušenjaka. Pa naj te usmerijo na koga se naj obrneš.
Joj revca user posted image

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2012 7:49:31   
Anonimen
Aja jaz mislim, da ni problem v tem, da mož ne bi bil pravi, če praviš, da se ti to dogaja že od nekdaj.
Pa te nikoli nič ni vzburilo? Niti mogoče ženke?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2012 10:49:39   
Anonimen
mož me privlači vse z njim rada počnem se stiskam , poljubljam se noro rada in vse ampak ko pride do sexa okamenim.enostavno se nemorem in nemorem sprostit nemorem se predat sem trda ko kamen..ta stvar me sploh ne zanima oz. ne čutim potrebe po temu kljub temu da do tega trenutka znam bit zelo strastna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2012 13:49:28   
ronja
zanima me ali se ta zdravniško preverit? mogoče mi manjka ženski hormon?

Hormone v krvi se da preverit, ja in če bodo v neravnovesju se bo tudi videlo. Na ta način preverjajo ščitnične in reproduktivne hormone in te stvari se da zdravit. Stopi do osebnega zdravnika, zakaj bi se matrala. Povej mu simptome, ki si jih zasledila pri sebi in seveda tudi glavni razlog, če mu zaupaš. Če ne bo to to, pa seveda raziskuj dalje.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2012 13:50:58   
ronja
Glede na 2. post pa je mogoče zadeva psihološkega izvora - ker okameniš potem, ko pride do seksa, prej ti je pa všeč... Lahko da imaš kako potlačeno izkušnjo, ni nujno vezana na starše... Pojdi najprej hormone preverit, to je najlažje, potem pa dalje.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2012 16:35:57   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Glede na 2. post pa je mogoče zadeva psihološkega izvora - ker okameniš potem, ko pride do seksa, prej ti je pa všeč... Lahko da imaš kako potlačeno izkušnjo, ni nujno vezana na starše... Pojdi najprej hormone preverit, to je najlažje, potem pa dalje.

Bi se kar strinjala...skoraj dvomim, da bi ves čas odkar si spolno aktivna imela isto odklonilen odnos do spolnosti. Najprej hormoni, potem pa kak psihiater, ali pa hipnoza. Vprašanje kaj se skriva za tem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2012 16:35:32   
Aleš*
Toplo priporočam:
1. V Adrialab, da izmerijo
TSH
FT3
FT4
LH
FSH
PROLAKTIN
ESTRADIOL
PROGESTERON
TESTOSTERON
KORTIZOL
DHEA

2. V Mb k Ivici Flis Smaka, da pregleda česa manjka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2012 10:28:29   
Anonimen
Aleš*

evo dr. mi je vzela kri za pregled tega prolaktina.. pravi da drugo mi za enkrat ne more, kajti sem do 2 mesecev nazaj dojila in nebi bila realna slika , kajti mleko je še v meni.

Sem pa fajnnn fajnn razmišljala in edino kar mi je prišlo na pamet je sam tole, da sem kot otrok dosti krat slišala moje starše pri sexu, takrat pa se spomnem da mi je bilo resnično grozno in nisem nikakor zaspala, vem da sem si pokrivala ušesa... globoko sem se zazrla vase in sam tole sem izbrskala, kar bi mi lahko še dan danes delalo te travme, sam nevem če je tole sploh lahko.. sej načeloma smo vsi slišali kdaj naše starše pri delu, pa noben nima takih travm zradi tega...mislite da je lahko tole pustilo na meni tak močen vtis?

(odgovor članu Aleš*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.8.2012 15:25:30   
Mina4

Uh, gotovo, če se tega spomniš s težavo, je to nekaj kar te je globoko zmotilo in si hotela potlačit. Ne, ni načelno normalno da otroci to slišijo/vidijo pri starših. Jaz že nisem user posted image To bi torej s pravimi strokovnjaki in podpori moža lahko reševala, ne bo pa hitro in lahko. Voljo in pogum, držim pesti!

Nekaj me sicer čudi. Če bi se ti seks vedno tako upiral, da kar "okameniš", ne morem razumeti, kako lahko občasno vseeno doživiš orgazem. Ker ta je vsaj priženski tako kompleksna zadeva, da pa moraš bisti zanjo sproščen, zrajcan, voljan...oh in sploh. Tako da mogoče telesno sploh nisi daleč, bolj psihično se ti zdi da to ni to in si toliko bolj jezna ali obupana...pa v resnici rabiš le malo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?