Anonimen
|
kr žalostna postanem ko pomislim da morem prosit za pomoč sem v zvezi že 8 let, imava otroke vse nama gre lepo razen tega presnetega sexa oz. mene. tako grozno se počutim vsak dan se bolj grozno počutim .Problem je v meni v tem , da od kar sem se seznanla z sexom od takrat imam probleme,namreč še nikoli do sedaj nisem jaz čutila potrebo po sexu, misel na sex mi nikoli ne pride na pamet,nikoli mi ni ne kot najstnici, niti v stanju pijanosti nikoli.Zame je to izguba časa, čisto nepomembna stvar v življenju. Ne morem rečt da sem frigidna kajti orgazme med sexom doživim, tudi ko pride do sexa nastane problem ker enostavno to ni zame lep trenutek, ne uživam, se ne sprostim ampak mam očutek da je to zame dolžnost, in kdaj pa kdaj komaj čakam da se tole konča. Zakaj, kaj je z mano od vedno narobe?Nisem imela nikoli slabih izkušenj, nikoli posilstev, starsi so mi vedno tole normalno predstavili, kaj bi to bilo. Nekaj sem brala po internetu in morem rečt, da sem naletela na to da eni ljudje nimajo tega "nagona" oz. "čuta" za to v telesu?pač kot nekak prirojena " napaka" in da tega sploh ne občutijo. Prišla sem tudi v to hormonsko neravnovesje v katerem se se morem rečt kar videla kajti imam veliko stvari ki so za to stvar značilne, ampak zanima me ali se ta zdravniško preverit? mogoče mi manjka ženski hormon? V glavem hočem povedat, da moža ljudim in že leta in leta si želim, da bi moje spolno življenje končno zaživelo, da bi lahko moža osrečila, ker tole naju razdvojuje. Vidim , da trpi zato, vidim kako si me on želi, kako me gleda, občutim kako si me želi sam ko me takne ko pa pride do tega da bi sexsala pa me vidi kako jaz pogledam, ga mine vse. Meni pa je hudo, tako hudo pa me sam za njega ampak zame. Že 1000x sem si rekla, ZAKAJ JAZ !! zakaj jaz ne uživam , zakaj nisem jaz oseba ki tko rada sexa. Mogoče mi bo kdo reku, pa sprosti se uživaj, sam nemorem sam ko mi omeni sex mi kri kr zavre. Znanka mi je rekla, da ona je imela tudi take težave, sebe okrivila za vse dokler ni spoznala moškega ki jo je zapeljal in enostavno z njim je uživala, v celem njenem življenju je bil edini ki je z njim kaj čutila, še veliko jih je imela ampak samo z njim je bilo to to z drugimi pa kot z mano. Ko mi je tole pravla sem se kr ustrašila , kaj pa če moj partner res ni zame? Zanima me kako naj si pomagam? obstajajo kaka zdravila ki povišajo libido?
|