|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hormoni - kateri dan v ciklusu
2.2.2009 6:15:38   
Anonimen
Jutro.

Prosim za hiter odgovor - v katerem dnevu ciklusa se meri vrednost hormonov, ki jih potrebujejo v ambulanti za neplodnost, preden dajo papirje na konzilij? Ne vem kateri so ti hormoni, se mi pa zdi, da so 3je.

Hvala user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hormoni - kateri dan v ciklusu
2.2.2009 7:43:40   
Vitaebella
Suzi, je vseeno. Jaz sem šla dvakrat različno, enkrat zjutraj in enkrat po službi, pa je bilo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2009 7:47:11   
Vitaebella
Suzi, oprosti, nisem ok prebrala...meni so rekli, da dam kri za prolaktin in FSH enkrat od drugega do petega dne menstruacije. Najboljši je 3. dan (citiram dr. Reša).

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2009 7:51:50   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Suzi, oprosti, nisem ok prebrala...meni so rekli, da dam kri za prolaktin in FSH enkrat od drugega do petega dne menstruacije. Najboljši je 3. dan (citiram dr. Reša).

Točno tako. Med 2-5 dnem, najbolje 3 dan.user posted image

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2009 8:11:19   
miska73
Na GK naročijo od 3-6 dne ciklusa.

Merijo pa LH, FSH in prolaktin.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2009 10:26:12   
Anonimen
Ok, hvala.

Sem šla kar 3 dan. user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......