|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hojica
28.2.2005 16:28:01   
mtd
heej
koliko časa na dan vaši prestolonasledniki/ce preživijo v njih?
sm čula., da ni ok predolgo jih not pušat:zmeden2:
naš S zeeeelo uživa, ko se lahko sam fura po hiši
hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hojica
28.2.2005 17:06:44   
frutka_
Jaz pa je ne upam uporabljati...:zmeden:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hojica
28.2.2005 17:21:32   
jagoda
Js je tud nisem kupla:zmeden: Mi jo je pediatrinja odsvetovala, prav tako pravijo v razvojni ambulanti. Zato mamo skokca:bravo:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hojica
28.2.2005 17:23:31   
bini
mi jo pa imamo, ker smo jo dobili... tud mal cvikam, ampak se mi zdi, da če parkrat na dan mal not šari, tud ne more bit velike škode :zmeden:... ponavad jo dam tja ko je fajn sitna, jest moram pa kaj nujnega naredit - npr. skuhat :)-.. se kar zamoti, čeprav v bistvu se sploh še ne muva dost, sam paše ji, ker je pokonci :sloncek:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   hojica
28.2.2005 18:30:07   
neja
Moja je bila noter mogoče kakšne pol ure na dan, pa še to ne vsaki dan. Ko pa je kazala interes, da bi že sama hodila, pa hojica itak več ni prišla v poštev. LP

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   hojica
28.2.2005 18:34:48   
*HONEY*
Mi nismo imeli hojice in je niti nismo rabli. Raje sem jo dala v stajico.Full je bla rada v njej ker se je lahko prosto gibala in norela.Zdaj pa tako že hodi kot velika:bravo:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   hojica
28.2.2005 20:42:58   
puncica
Je nimamo in je ne uporabljamo. Itak pa se ne bi mogla z njo vozit ker imamo pragove. Obvlada pa plazenje tako da je itak povsod brez hojce:)-

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   hojica
28.2.2005 20:59:29   
lin
Mi jo ne in jo tudi nebomo uporabljali.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   hojica
28.2.2005 21:15:32   
Pia73
Mi smo jo uporabljali pa zanekrat s tamalim, star je 4. leta ni nič narobe,...se pa ne spomnem kako dolgo na dan je bil v njej,...kakor kdaj, od 10 min do 1. ure, samo ne skupaj.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   hojica
28.2.2005 22:43:40   
Ata Smrk
menim isto kot bini... Naj uživa takrat, ko ti nimaš časa ;)

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   hojica
1.3.2005 11:00:37   
kimi
Naš pa v njej preživi veliio časa vsaj 2 ure dnevno samo je pa star 10 mesecev in tako intenzivno je v njej od 9 meseca

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   hojica
1.3.2005 15:08:18   
BokiMB
Naš je bil not 2x na dan po 15 minut, veretno bi lahko bil več, samo da sem ga jaz veliko dajala na tla.
Pri 9. mesecih, ko se je začel plazit in hodit ob opori, pa niti ni več hotel bit v hojici, tako da smo jo pospravili.

Shodil pa je kar pozno, malo pred 1. rojstnim dnem.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   hojica
1.3.2005 16:26:45   
Mojca20
Naš je bil notri kar dosti, ampak tudi kar dosti na nogah, tako da mu ni nič škodila pri učenju hoje, saj je shodil pri 9,5 mesecih.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?