Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hoja, copatki, čeveljčki... 10.11.2005 13:38:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, za noter ne rabi nobenih čeveljev lai copat, samo utesnjujejo nogo. Nogavičke z bremzami bodo čisto dovolj.
|
|
|
|
RE: hoja, copatki, čeveljčki... 10.11.2005 13:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
tko k pravi al bina. za not nič copatov. debele štunfke z bremzicam al pa mi prakticiramo "copatke" iz H&M ja k zgledajo k mokasinčki - tak ful debu štunf, pol ma pa samo usnen podplat čist mehek tko da ne drsi! ful so dobri!
|
|
|
|
RE: hoja, copatki, čeveljčki... 10.11.2005 13:43:56
|
|
|
|
Andra
|
Zelo vredu otroške čeveljčke imajo tudi v Alpini in so pol cenejši kot v Cicibanu.
|
|
|
|
RE: hoja, copatki, čeveljčki... 10.11.2005 13:46:24
|
|
|
|
nita
|
Tut mi mamo zoknčke z bremzami, sem ji pa zadnjič kupla v Baby centru zoknčke, ki so kot copatki, seveda tut z bremzami. Mislim, da so bli okol 900 sit.
|
|
|
|
RE: hoja, copatki, čeveljčki... 10.11.2005 13:49:35
|
|
|
|
Wahoo RR
|
ja...seveda se strinjam, da ne potrebuje čevelčkov tudi za notri...in štumfe z fajn bremzicami ima...sam tiste se ji skos vrtijo...pa zelo rada si jih dol poveče... zato sem začela razmišljat o copatkih...in potem dobila tiste nasvete...
|
|
RE: hoja, copatki, čeveljčki... 10.11.2005 13:52:30
|
|
|
|
Wahoo RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andra Zelo vredu otroške čeveljčke imajo tudi v Alpini in so pol cenejši kot v Cicibanu. sem šla pogledat spletno stran...lepe, res pol ceneje, ampak se začnejo šele z št. 19....tumač preveliko :)
|
|
RE: hoja, copatki, čeveljčki... 10.11.2005 13:55:37
|
|
|
|
Špacka
|
Mi imamo tudi te probleme, da si nogavičke dol potegne...zato sem ji kupila v H&M copatke- mokasinke so kot nogavičke, samo spodaj imajo prišit podplat- mehka zadeva samo drsi pa ne.In tega pa ne spravi dol, zaenkrat
|
|
|
|
RE: hoja, copatki, čeveljčki... 10.11.2005 13:59:59
|
|
|
|
CatJa
|
Jaz sem lani tamalemu kupila žabice na ABS. Mu daš pa pod njimi nogavičke gor, da ga ne bo zeblo, pa še dol si jih ne more vlečt.
|
|
RE: hoja, copatki, čeveljčki... 10.11.2005 14:01:15
|
|
|
|
CatJa
|
Oz. njej, nisem vredu prebrala.
|
|
RE: hoja, copatki, čeveljčki... 10.11.2005 14:06:49
|
|
|
|
Wahoo RR
|
hvala :) te žabice bi bila ena izmed rešitev, ja...
|
|
RE: hoja, copatki, čeveljčki... 10.11.2005 14:17:55
|
|
|
|
jazz
|
Prodajalke so pač prodajalke in napeljejo na svoj mlin! Jaz sem vprašala pediatrinjo, ki je specializirana za otrokov razvoj in mi je rekla da čim dalj kar copatke ali zoknčke v stanovanju, ki imajo bremzice na spodnjem delu. Za ven pač je treba čeveljčke zaradi poda in mraza...poleti pa kr bosi!!!!
|
|
RE: hoja, copatki, čeveljčki... 10.11.2005 14:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
A imate kje v bližini trgovino Pikapolonica? Tam imajo prav fine copatke, vse sorte, take, napol čeveljčke za pogledat, pa so čisto mehki. Upam, da imajo kaj nedrsečega na podplatih, tega pa res ne vem. Sem jih pa ravno danes gledala, na enih piše, pa so recimo od 9 do 12 mesecev, tiste že ne bi smele več drseti. So pa 1.700 SIT ali nekaj takega. No, še enkrat: ali imate kje v bližini Pikapolinico? Ali pa Sončka? Tam jih imajo tudi. Pa so res šmeka peka.
|
|
|
|
RE: hoja, copatki, čeveljčki... 10.11.2005 14:25:17
|
|
|
|
Wahoo RR
|
a sta pikapolonica al pa sonček v Ljubljani ? a to misliš sonček na spletu ?
|
|
RE: hoja, copatki, čeveljčki... 10.11.2005 21:09:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Sonček je tisti, ki je tudi na spletu, samo tam nimajo teh čeveljčkov. Imamjo trgovino na Bledu, pod hotelom Par, pa včasih so jo imeli tudi v City Parku, takoj pri enem vhodu, samo je sedaj po moje ni več. Pikapolonica pa ni vrag, da ne bi bila v Ljubljani, če sta v Kranju dve. Čakaj, grem gledat v imenik. Ne, pa je res ni v Ljubljani. Je samo na Ptuju, v Slovenskih Konjicah, Kranju in Novem mestu. if (!document.phpAds_used) document.phpAds_used = ','; phpAds_random = new String (Math.random()); phpAds_random = phpAds_random.substring(2,11); document.write (""); if (!document.phpAds_used) document.phpAds_used = ','; phpAds_random = new String (Math.random()); phpAds_random = phpAds_random.substring(2,11); document.write (""); if (!document.phpAds_used) document.phpAds_used = ','; phpAds_random = new String (Math.random()); phpAds_random = phpAds_random.substring(2,11); document.write ("");
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?