|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hofer-usnjeni copatki
3.3.2009 19:57:33   
babyboooom
prejšnji teden sm v hofer-jevem prospektu vidla, da bojo mel od 02.03. otroške copatke (podobne unim robeezkam) za 10 eur...user posted image
in sm šla dons 03.03. v hoferja-moste in so rekl, da so jih vse prodaluser posted image , in sm šla pol še na celovško-ista pesem-vse smo prodal.user posted image mi ni dal miru in sm šla še na mesarsko- vse smo prodal.user posted image

tok sm zihr, da jih sploh niso mel-lažnivci prekleti,user posted image ker če so jih-ste ble pridneuser posted image in ste vse pokupile (upam da jih boste lepo nosil  user posted image ) v enem dnevu                   ŠALA!!!!!!!!

res me zanima, če so jih sploh meluser posted image al je to spet neka marketinška fora-  prosim naj se mi javi katera, k jih je kupila....po vseh pravilih bi jih mogla met vsaka drugauser posted image
k če jih sploh niso mel bom šla....brez veze pisat-itak bi me scenzuriral user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hofer-usnjeni copatki
3.3.2009 20:02:30   
Maleal
Menda so jih imeli,samo enih 5 parov,tako je ponavadi.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2009 20:03:25   
evi28
So jih imeli.

Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2009 20:03:36   
Felicita
mami je bla dans na brdu in je bla čist navdušena kok so bli kjut, mel so pa 2 para še menda... tko da očitno vsaj neki jih je blo?
sicer pa če hočeš met kej iz hofer akcije je najboljš da greš prvi dan ful zgodi ker kakšne stvari zmanjkajo v pol ure... že doživela user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2009 20:06:41   
tintin
ja so jih imel, meni jih je šla mami iskat že ob 8h zjutraj, je vzela dvoje, pa so jih imel še kar nekaj, ne pa ogromno. Će hočeš v hoferju dobit stvari v akciji moraš it dostikrat zjutraj, takoj ko odprejo. No, jaz pošljem mami, kadar je zjutraj frej (ima pop. službo) pa ponavadi dobi. Pravi pa, da je že takrat polno mamic, ki so na porodniški, pa babic, ki kupujejo za vnučkeuser posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2009 20:11:04   
živa
So jih imeli. Tudi jaz sem kupila dvoje, ene največje, ker tako velikih tako poceni še nisem zasledila, najmanjše pa za darilo za kolegico. Sem zjutraj padla v tako gužvo v Šiški, da se mi tistih pet minut postanka sploh ni poznalo user posted image , pa še do stranske ceste sem potem prišla in uspela priti 1-2-3 v službo user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2009 20:23:02   
ajataja
Pri nas so jih imeli še popoldan velik,sam men pa sploh niso bli všeč in jih nisem vzela.V katalogu so zgledali lepši.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2009 20:26:46   
Anonimen
Pri nas jih je blo še kar precej, enih 10 parov, sam samo velike številke in niso več tako cart kot majhne.user posted image

(odgovor članu ajataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2009 20:32:54   
babyboooom
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Pri nas so jih imeli še popoldan velik,sam men pa sploh niso bli všeč in jih nisem vzela.V katalogu so zgledali lepši.

no vidm, da sm se motla o hoferju, zato HOFER-OPROSTI
si me pa potolažla s tem, da niso bli cool, k sm bla že žalostna user posted image

HVALA PUNCE, MI NE BO TREBA IT V BOJ, AMPAK BOM MOGLA NASLEDNIČ POHITETI

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2009 20:35:12   
total
Jaz sem jih kupila,lušni so.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2009 20:40:14   
vodica
meni tud niso bli lepiuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.3.2009 21:03:57   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

tudi meni niso preveč, jih je pa še nekaj blo

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.3.2009 6:38:56   
CatJa
Jaz sem jih kupila, imeli so samo ene v št. 18/19 (ob osmih zjutraj user posted image ), sicer mi pa razen teh rumenih s sončnico nobeni niso bili všeč. Vsega skupaj je bilo v košari cca. 20 parov.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 13
4.3.2009 9:40:20   
anitaz
Jaz sem ji tudi kupila, dvoje, ene na Vrhniki, druge v Kočevju. So pa povsod imeli samo en par ene številke user posted image  Kr neki...

So pa zeloo v redu copatki, udobni, mehki, nogica se nič ne poti....

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?