Anonimen
|
Sem malo kolebala med prijavo ali anonimnostjo, pa saj vidite kako sem se odločila, nam je vedno malo nerodno o problemih javno govoriti. Kot je iz naslova razvidno, me zanima koliko hodite skupaj ven in koliko poznate prijatelje vašega partnerja? Jaz ne poznam nobenih njegovih prijateljev, morda katerega bežno.Skupaj hodijo ven in preživijo skupaj veliiiko časa.Jaz nisem šla še nikoli zraven, pa magari sva skupaj že 7 let.Pravi, da nihče od njih ne vozi punc s sabo, torej je niti on ne bo.Sedaj ima dva vikenda rezervirana, ker imata dva sodelavca rojstni dan in lahko pridejo samo sodelavci, nihče ne sme pripeljati nikogar s sabo, pa magari je to čisto privat žur!Mislim, da zaključek leta mi je jasno, da samo sodelavci, samo za rojstni dan???Hodi sicer malo ven, vsak dan je doma do 20 ali 21 ure, vendar ves ta čas preživi z kolegi, ki imajo skupne hobije in interese.Samo ob nedeljah je doma z mano.Midva ne greva nikoli ven žurat (sicer mi sploh ni kaj preveč do tega, sem dala to že iz sistema) in tudi sama ne grem. Nekako se mi zdi prav, da par, ki živi skupaj že 7 let hodi skupaj na rojstne dneve in žure, da je normalno, da se par skupaj povabi nekam, ne pa samo posameznika.Ker pri nama je to vedno tako.Pravi, da če drugi ne pripeljejo nebo niti on in da je to pri njih pa tako????Pri njih, kaj ti pomeni na Obali?Ker jaz sem štajerka in pri nas se pare in družine medsebojno obiskujejo in morda gre tu pa tam pač kdo sam ven, ampak ne pa vedno, jaz pa doma sedim in čakam.Mislim halooo?A sem jaz čudna ali on?Ker meni gre to že čez glavo!!!A ko biva imela otroka pa bom jaz sama z njim okoli lazla, otrok bo šel ob 20h spat, on pa ob 21h domov in ob nedeljah?A ga bo otrik klical stric? Kako je pri vas z tem, koliko časa preživite skupaj, koliko imata skupnih prijateljev in če skupaj hodite ven, ali je pri vas tudi tako? Ker meni se počasi zdi, da če bom ves čas sama doma, pol sem lahko tudi samska in vsaj vem zakaj sem!!!! Saj drugače ni tako hudo, to sem malo napihnila, ker sem jezna, ker mi je prej rekel, da ima naslednji soboto sodelavec rojstni dan in da so samo sodelavci povabljeni in da nihče ne bo punce ali žene zraven vzel.To je pač tako pri njih . Pa ne skrbite, nima druge, da je to izgovor, toliko pa že vem .
|