|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hodite skupaj ven?
14.11.2005 11:36:19   
Anonimen
Sem malo kolebala med prijavo ali anonimnostjo, pa saj vidite kako sem se odločila, nam je vedno malo nerodno o problemih javno govoriti.
Kot je iz naslova razvidno, me zanima koliko hodite skupaj ven in koliko poznate prijatelje vašega partnerja?
Jaz ne poznam nobenih njegovih prijateljev, morda katerega bežno.Skupaj hodijo ven in preživijo skupaj veliiiko časa.Jaz nisem šla še nikoli zraven, pa magari sva skupaj že 7 let.Pravi, da nihče od njih ne vozi punc s sabo, torej je niti on ne bo.Sedaj ima dva vikenda rezervirana, ker imata dva sodelavca rojstni dan in lahko pridejo samo sodelavci, nihče ne sme pripeljati nikogar s sabo, pa magari je to čisto privat žur!Mislim, da zaključek leta mi je jasno, da samo sodelavci, samo za rojstni dan???Hodi sicer malo ven, vsak dan je doma do 20 ali 21 ure, vendar ves ta čas preživi z kolegi, ki imajo skupne hobije in interese.Samo ob nedeljah je doma z mano.Midva ne greva nikoli ven žurat (sicer mi sploh ni kaj preveč do tega, sem dala to že iz sistema) in tudi sama ne grem.
Nekako se mi zdi prav, da par, ki živi skupaj že 7 let hodi skupaj na rojstne dneve in žure, da je normalno, da se par skupaj povabi nekam, ne pa samo posameznika.Ker pri nama je to vedno tako.Pravi, da če drugi ne pripeljejo nebo niti on in da je to pri njih pa tako????Pri njih, kaj ti pomeni na Obali?Ker jaz sem štajerka in pri nas se pare in družine medsebojno obiskujejo in morda gre tu pa tam pač kdo sam ven, ampak ne pa vedno, jaz pa doma sedim in čakam.Mislim halooo?A sem jaz čudna ali on?Ker meni gre to že čez glavo!!!A ko biva imela otroka pa bom jaz sama z njim okoli lazla, otrok bo šel ob 20h spat, on pa ob 21h domov in ob nedeljah?A ga bo otrik klical stric?
Kako je pri vas z tem, koliko časa preživite skupaj, koliko imata skupnih prijateljev in če skupaj hodite ven, ali je pri vas tudi tako?
Ker meni se počasi zdi, da če bom ves čas sama doma, pol sem lahko tudi samska in vsaj vem zakaj sem!!!!
Saj drugače ni tako hudo, to sem malo napihnila, ker sem jezna, ker mi je prej rekel, da ima naslednji soboto sodelavec rojstni dan in da so samo sodelavci povabljeni in da nihče ne bo punce ali žene zraven vzel.To je pač tako pri njihuser posted image user posted image user posted image .
Pa ne skrbite, nima druge, da je to izgovor, toliko pa že vemuser posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hodite skupaj ven?
14.11.2005 11:39:46   
Anonimen
Jaz poznam vse njegove prijatelje, on moje prijateljice, z žuri je pa tako: včasih so solo ( moški, ženske sicer bolj redko, gremo raje ven), včasih pa družinski. Čisto odvisno. Midva imava kar lepo razporejeno kar se tiče hoditi ven, skupaj pa je res, da greva bolj poredko, no, edino seveda, kadar so pikniki družinski. meni tako čisto paše. Mi je pa čudno pri tebi, da ne poznaš njegovih prijateljev, to je pa res čudno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2005 11:45:57   
Anonimen
no dobr premisl predn boš mela otroka s takim tipom, da ne bomo pol bral zgodbe kot jih je miljn že tuki gor.

ne midva ne hodva ločeno vn kr po tekočem traku. cca 1x na mesec grem js vn s svojimi frendicami, on pa mogoče še tolk ne. po obiskih, rojstnih dnevih in podobno hodiva skupaj. sem pa ke greva v kino, gledališče, žurava okol ne do poznih jutranjih ur, saj imava ja otroka in nisva več najstnika. tut praznovanja rojstnih dni se pri nas odvijajo v smislu piknikov, kosil, mogoče večerij, nikol pa žuranja do jutranjih ur. večina prijateljev ki jih imava so tudi mlade družine in imajo podobne poglede kot midva.

js tut ne zagovarjam recimo potovanj ločeno (ok službena izuzeta) ampak da bi šla pa js za en teden z eno frendico nekam na morje mi je pa čudn. al pa on. tko sta počela moj brat in žena - ona za 14 dni v brazilijo sama on pa nekam druga,?? ja haloo?? no sej po 4h letih zakona je šlo vse v franže. k sreč nimata otrok.

če smo družina oz par sva skupaj v slabem in dobrem in to tko je. nisva sicer skup zrašena in vsak ma tut svoje frende ampak se vsi med sabo poznamo, saj me zanima s kom ima moj mož opraviti. ker vem da so to ok ljudje, mi tut ni panike če gre sem pa ke sam z njimi vn, da je pa to dnevna stalnica mi je pa čudn. v naših familijah tega ni nikol blo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2005 11:48:07   
mia-2
Hoj pri nama je pa takole: on je DJ in vrti muzko ob petkih in sobotah od 7 zvečer do zjutraj(3,4,5,..).Mi je že večkrat rekel če grem zraven pa sem šla in se blazno dolgočasila (beri: nisem tip človeka, ki bi hodil ven) on pa itak ni mel časa za mene.Tako da sedaj ne hodim več z njim.Itak pa ne morem ker je mali še premajhen.Če pa so kakšni zasebni žuri (rojstni dnevi)pa greva s tamalim mal pogledat.Poznam pa tudi vse njegove prijatelje, ki gredo občasno z njim žurat pa nimam nič proti.Jest pa tudi grem po svoje s kolegicami in mi on nič ne teži.LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2005 11:58:29   
viv_
Jaz poznam vse njegove prijatelje in sodelavce on pa tudi vse moje prijateljice in najožje sodelavce.
Kar se tiče izhodov je tako, da gre on recimo 2x na mesec ven s svojimi kolegi, jaz grem pa prav tako ene 2x na mesec ven s svojimi prijateljicami.

Potem so pa družinska srečanja - ponavadi rojstni dnevi otrok ali kaj takega, ko smo zraven povabljene še boljše polovice oz. se babe zmenimo, pa morjo še deci pridet...

Greva pa tudi 2x na mesec zvečer sama ven, samo midva. Ful paše!

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2005 11:58:30   
SašaR
Jaz poznam vse njegove prijatelje (več ali manj), on moje, na žure hodiva skupaj več ali manj.
Pri nas sta vedno povabljena oba. Na začetku ko sva začela hoditi ven, so fantje imeli ob petki svoj večer, ob sobotah pa smo hodili skupaj ven, vendar to je bilo le od začetka, ko pa je med nama postalo resno pa samo še oba. Jaz grem na kako kavo s kolegicami, on pa res redko ven s kolegi oziroma sodelavci, ker sedaj pri meni živi in tu ne pozna veliko ljudi. Saj tudi če greva skupaj ven, imamo ženske svoj čvek, moški pa svojga, rezultat vedno isti, tudi če gre ven s kolegi.user posted image - mislim da ni potrebno razlagati. Vendar se to resnično dogaja redko. Nekajkrat na leto - recimo v povprečju enkrat na dva meseca, tako da mu ne težim.
Tako je prišlo tako daleč, da mi je zadnjič kolegica pribila, da imam jaz fanta pa zelo na kratkem. Jaz pa si resnično želim da bi večkrat šel ven s kolegi. Recimo enkrat na mesec, ne pa vsak vikend, da bi pol jaz bla sama doma.
Sicer sedaj ko sem noseča pa res gre redko ven. Poleti gre večkrat skoraj vsak dan na bicikel, drugače pa ...

No, sem mal naložila. Jaz bi znorela, če bi moj vsak vikend hodil sam ven, jaz pa sama doma. Ma za kdaj se pa prav prileže.user posted image user posted image user posted image
LP

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2005 12:08:03   
malicki
Midva skorajda ne hodiva ven žurat, ločeno itak ne, če pa gre na kakšno pijačo s prijatelji pa gre sam, tako kot grem jaz sama s kakšno prijateljico na kavo in na klepet. In te njegove pijače so tudi zelo redke. Vseh njegovih frendov ne poznam, najboljše pa. Prav tako sodelavce.

Sem šla tudi parkrat z njim na pijačo, pa mi je bilo kar dolgčas, saj nihče ne vozi svojih deklet/žensk s sabo. Takšni so tudi rojstni dnevi - dobi se nekaj prijateljev (3-4) in ga malo pijejo v kakšni gostilni. Tudi če kakšen sodelavec praznuje roj. dan gre sam, in ga ne zaslišujem zakaj pa jaz nisem povabljena. Meni je to samoumevno, ker vem da so sami moški in kaj bom jaz iskala tam. Ne bi mi pa bilo prav, če bi bili povabljeni pari ali pa mešana družba in bi on šel sam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2005 12:13:15   
Anonimen
Midva imava dve skupini prijateljev, sicer oba poznava vse, ampak se ne druživa oba z vsemi.
Imava nekaj skupnih kolegov, s katerimi se vedno dobimo v parih, gremo skupaj v kino, gledališče, na večerjo. Potem imava pa tudi nekaj vsak svojih prijateljev, s katerimi hodiva ven vsak po svoje.
Mene nič ne mika hoditi ven z nekaterimi njegovimi kolegi, ki so otročji in jim gre po glavi samo pijača, niti me ne mika ven hoditi z njegovimi službenimi kolegi, ker se neprestano pogovarjajo samo o službi. In mislim, da tudi njega ne interesira preveč, da bi se dobil z nekaterimi mojimi kolegicami na kavici, ko se pogovarjamo o ženskih zadevahuser posted image .
Osebno mi taka ureditev čisto paše. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2005 12:17:23   
Anonimen
Glavno je to, da to tebe moti, pa sploh ni važno, kako je drugje.
Pri nas je npr. tako, da več ali manj njegove prijatelje poiznam, pa me čisto in totalno ter absolutno nič nima, da bi šla skupaj z njimi ven. On seveda pozna moje prijateljice, pa ga tudi totalno in absolutno pa še nikakor niti malo nima, da bi šel z nami ven, čeprav v bistvu jaz sploh ne hodim, tako da bi itak šel bolj težko. S skupnimi prijatelji pa gremo v parih tudi bolj poredko.
Ampak bistvo je pa to: če bi jaz hotela iti z njim, bi šla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.11.2005 12:20:45   
corfu
Imava skupne družinske prijatelje, pozna vse moje kolege, prav tako jaz njegove...ven hodiva skupaj, razen v  primerih, ko gre vsak s svojo družbo, izmensko seveda, zaradi tamalega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.11.2005 12:23:49   
lory05
Midva hodiva ven skupaj in posebej. Ne glede na to, on pozna vse moje prijatelje in sodelavce in jaz njegove, tako vem, s kom žura in on vedno ve, s kom žuram jaz. Potem si vedno tudi vse poveva, tako da sva na tekočem.

Ne bi rada bila nesramna, ma zakaj si tako prepričana, da nima druge. Če sploh ne veš, s kom gre ven, kako potem veš, da ni z drugo? Ne bi te rada strašila, samo meni je to ful čudno, po 7 letih.

Sicer pa , če si ti tako prepričana in je tebi v redu, potem je v redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.11.2005 12:24:01   
tejča
Pri nama je tako, da imava vsak svojo rekreacijo - jaz 2x na teden, on 1x. Jaz grem na pijačo s kolegicami kar po službi, on pa tudi med službo, ker je bolj terenski. Se zgodi, da zabluzi s kolegi (vse jih zelo dobro poznam), sicer pa greva večinoma skupaj ven, na rojstne dneve, obiske in podobno. Seveda se včasih kdo od naju z meni tudi za svoj večer. Jaz absolutno ne bi prenašal, da bi moj vsak dan hodil domov ob 9-ih in bil doma samo v nedeljo. Kaj za vraga pa dela cele dneve z njimi???????? Meni je žal sumljivo vse skupaj! Premisli, če je to partner za celo življenje.user posted image

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.11.2005 12:50:08   
baguSka
Poznam vse njegove prjatle in on vse moje prjatlce. On gre z njimi sam ven, ker pač jst nimam niti želje hodt vn s samimi moškimi, on pa nima želje hodt z nami vn. Torej v tem primeru hodva ločeno.
Mava pa tud prjatle s katerimi hodmo vn v paru, s temi pa nikol ne greva vn ločeno. Pač, tko je naneslo, ker tista njegova moška družba je že od prej, preden sva se spoznala in majo običaj hodt sami vn, tud moje prjatlce mam že od prej in pač hodm z njimi sama vn, odkar sva skupi, pa mava tud par novih prjatlov, s katerimi hodmo vn v paru. Z njimi sicer ne greva nikol žurat, gremo pa na kšno pijačko, kšn biljard, kino, izlet...

Je blo pa na začetku tud pr men tko kot pr teb, da je on vsak vikend hodu vn s prjatli, jst sm bla pa sama doma, ker sm bla pač priseljena oz. preseljena in delč stran od mojih prjatlc in sm enkrat temu nardila konc in sm si rekla, zakaj bi doma sedela in ga čakala, če pa se lahko vsedem v avto odpeljem k prijateljcam. Od takrat naprej je torej drugače, razn takrat ko se men res ne da. Mam le 60 km v eno stran za pelat se... No, sej se je tud že zgodil, da je kera pršla do mene, ampak tuki se itak nč ne dogaja, tko da nima smisla.

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.11.2005 12:53:14   
lex
Preden sem rodila sva bila skoraj vsak vikend zunaj. Vedno sva hodila ven skupaj, ker sva doma v istem kraju in imava zato skupne prijatle - nekaj starih je ostalo za nami oz. smo se porazgubili in nekaj "novih" (to je bolj moja generacija, ker sva 8,5 let narazen) pa furamo dalje. Na začetku mi je kolegica rekla, če sem že poročena z njim, pa sem jo povabla zraven na nekaj žurov. Ne znam si predstavljat, da ne bi bila poleg. Midva sve vedno in povsod skupaj na žurih - razen en žur je bil do zdaj brez mene - takrat ko se je Aleks rodiluser posted image

Sedaj pa ko imava user posted image  bolj poredko hodiva ven. Ni se nama več. On je star 34 in je rekel, da mu je brezveze hodit brez mene, jaz pa sploh še nisem sproščena če pustim tamalega doma pri babicah. Vem, da ga bom slej ko prej pustila za vso noč, ampak moram potem vse organizirat mi je na izi, če ostanem doma. zato raje vidim, da pridejo prijatelji k nama in ga doma spijemo kak kozarček, kot pa da bom vsa živčna. Res je, da je tašča že malo starejša (mojuser posted image je tretji otrok) in morava biti doma že okoli 11, da gresta nato ona dva spat. Moja mami pa bi ga z veseljem imela, pa ne stanuje z nami, tamali pa ob 5ih hoče imet zizo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.11.2005 13:00:07   
nejcko
Odkar sva skupaj imava skupne prijatelje in več ali manj hodiva skupaj ven. Pravzaprav imamo bolj take domače "žurke", kajti zelo zelo redko gremo kam ven. Drugače pa jaz poznam vse njegove stare prijatelje, prav tako on moje, individualnega žuranja pri nama ni (službene fešte so izjema), razen sem pa tja kakšna kavica ali pijačka po službi.

Praviš, da je tvoj dečko iz Obale. Jap, tam pa so pravila igre drugačna in žal ti ne morem svetovati drugega kot vzemi ali pusti. Spremenil se ne bo!!! Mi2 sva namreč edini (ali zelo zelo redek) par, ki žurava skupaj - seveda nisva Primorca, se pa dol druživa izključno z njimi - ostalih praviloma ne vidiš skupaj. Tam pari praviloma žurajo ločeno ali pa sploh ne žurajo, kar pomeni, da se odločijo za družino in se iz družabnega (beri gostilniškega) življenja povsem umaknejo. Vsaj jaz poznam tako situacijo, ki je toliko bolj izrazita, ker gre za manjše mesto. Podobno vidiš tudi na Dolenjskem.

Žal, draga moja, tukaj boš morala krepko premisliti, kaj pravzaprav želiš. Če se v 7-ih letih ni spremenil, se niti ne bo nikoli. Niti ko bo otrok, verjemi mi!!!

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.11.2005 13:02:05   
Sara
Naj ti odgovori še moja malenkost. Torej, midva sva z mojimuser posted image skupaj dobrih 5 let in že od začetka poznam vse njegove (no ne čist vseh) frende in on moje. Prve dve leti je precej hodil sam ven s svojimi takrat še samskimi kolegi. Je bil še precej otročji. Potem pa se je z leti precej spremenil, ugotovil, da v lajfu ni bistven žur in prijatelji, ki enkrat so, drugič pa jih preprosto ni. Tako da ga je zadnje čase treba prav rinit ven. Včasih greva skupaj z njegovimi frendi, drugače pa grem večkrat jaz sama s svojimi kolegicami (približno 1x ali 2x na mesec). Najraje pa sva skupaj.
Ena stavr pri tebi še posebej bode v oči in to je, da te ni nikomur predstavil. To se mi zdi bistveno. Vprašaj ga zakaj je to tako in naj se ne izmika z bedstimi odgovori v stilu "ker drugi tudi niso".
Pamet v roke, puncauser posted image

Ne sanjaj svojih sanj, živi jih!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.11.2005 13:11:23   
lory05
Midva sva tudi z obale in pri nas tudi žuramo skupaj. Tudi pri nas ni to čisto nič čudnega, ne vem zakaj tako začudenje.
A vsi drugi Slovenci znate žurat skupaj, mi pa ne al kaj?
Ne vem, če je pomembno od kot si, zaupanje in spoštovanje do partnerja je menda povsod enako, če obstaja, če ne obstaja ga pa itak ni nikjer, ne na obali, ne na dolenjskem.
A nimam prav?

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.11.2005 13:29:32   
Anonimen
Midva poznava v glavnem vse prijatelje in sodelavce drug od drugega, v glavnem pa se druživa itak samo s skupnimi. Na prste ene roke lahko preštejeva, kolikokrat na leto gre kateri sam ven, ker v bistvu povsod skupaj hodiva.
Ti je pa Splišni zelo lepo napisala. Ni relevantno to, kako je pri drugih, dejstvo je, da tebe tak odnos moti in nekaj bo treba spremenit, ker na dolgi rok tako očitno itak ne boš zdržala.

(odgovor članu lory05)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.11.2005 14:23:13   
nejcko
Oh, Lory, ne bit jezna. Mislim, da se povsod najdejo pari, ki znajo in želijo žurati skupaj, in pa taki, ki tega ne prakticirajo. In povsod najdeš izrazite "gostilniške" tipe, ki živijo po sistemu "vsak dan ob istem šanku". Je pa res, da je taga, vsaj po mojih izkušnjah, na Obali in Dolenjskem več; ne vem, mogoče ker je tam tudi več oštarij, kaj pa vem.
Lej, moj mož prihaja iz dolenjskega konca, takoj mi je predstavil svojim prijateljem, in velika večina me je gledala kot ČUDO in se v moji prisotnosti počutila zelo nelagodno. Veliko med njimi jih je imelo (jih ima) partnerke, ki jih jaz v 10-ih letih še sploh nisem videla.
Enako je na Obali, kamor zahajam že 30 let in verjemi, da imam tam veliko prijateljev. Tiste, ki so si ustvarili družine in svojo vlogo vzeli zares, skorajda ne vidim več, verjamem pa, da tudi oni žurajo. Ampak verjetno so si ustavrili svoj krog družinskih prijateljev, s katerimi žurajo. 
Druga skupina - mnogo večja - so tisti, ki imajo partnerke in družine, pa jih praviloma nikoli ne vidiš z njimi, pa čeprav vsak dan visijo s kolegi za istim šankom. Veliko med njimi jih je ločenih ali pa imajo zakon le še na papirju ali pa pač imajo tak dogovor in tudi njihove partnerke vidiš letati same naokoli.
Tretji pa so samski - ok, ti pa pač lahko počnejo, kar jim je volja. Ampak četudi so kdaj imeli kakšno žensko, in vem, da so jo imeli, je niso nikoli pripeljali s seboj na kakšen žur.

Saj pravim, jaz zahajam v manjše mesto, kjer so te stvari še toliko bolj izrazite. Je pa res, kot je napisala Splišni - pomembno je, kako tak odnos vpliva na enega od partnerjev, v tem primeru na Anonimno. Če njo tak odnos moti, potem definitivno ni ok.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.11.2005 14:40:37   
muki1
Pri nas je tako, da on zelo malo, skoraj nič ne hodi sam ven. Kakšne obletnice, ko jih imajo, pa na zaključek v službi. Včasih ga prav nagovarjam, naj gre z bratom recimo nekam, ali kaj, pa se mu enostavno ne da. Gre tu in tam v kino sam.
Jaz sem veliko hodila ven brez njega, ko še ni bilo otroka, zdaj se mi ne da, niti nimam volje, tu in tam res grem, vendar ne veliko. Zdaj sva srečna, če lahko greva kam sama, skupaj. Prijatelje pa više manje imava skupne,pa najraje greva na kakšen piknik, kjer so poleg tudi otroci, pa da se dobro papca.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.11.2005 15:10:50   
Taj
Ojla,

tu ni nikakršne filozofije, sistema ali logike! Če se imaš rad, zares rad in si s partnerjem zato, ker je to tvoja iskrena želja in ne potreba, potem uživaš v njegovi družbi in ti nikakor in nikoli ne more biti odveč.Seveda to ne pomeni, da se zlijeta v eno, ampak da sta suverena posameznika, ki ju medsebojna družba še dodatno plemeniti.Ne bi bila rada s človekom, ki bi mi bil odveč v trenutkih, ko sem najbolj sproščena in ko je na sporedu zabava, druženje,....tukaj nekaj smrdi....ali pa je tvojuser posted image  tako nesamozavesten, da si ne upa s tabo pred prijatelje, ker oni s seboj ne pripeljejo boljših polovic ali pa jih sploh nimajo (bogve, zakajuser posted image ).... 

V glavnem, če ne uživaš v družbi svojega dragega in obratno, v zvezi nekaj ne štima in po moje stoji na napačnih temeljih.Premislita preden kreneta v kak skupen projekt...

Da bi vama uspelo....user posted image

Če hočeš biti srečen, bodi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.11.2005 15:14:14   
artista7
midva hodiva ven večinoma skupaj, sploh plesat, ker moj sam noče okrog pohajat. Razen če gre s kakim kolegom iz službe na pivo, gre sam, ker se tu jaz ne počutim kot glih prava družba. Prijatelje pa imava skoro skupne. On je predvsem vesel, ker je spoznal mnogo novih super ljudi, odkar je z mano. user posted image

V njegovo službo se ne mešam preveč, je pa res, da je redko, da bi šel samo s sodelavci kam..
Poznam pa primer para s Primorske, kjer ima punca podoben primer kakor ti- njemu so namreč prijatli bolj pomembni.. Jo je tudi že pustil samo v disku in šel po svoje nekam (in se seveda predhodno še fajn napil). Ampak ženska vztraja. Meni to ne bi bilo všeč. Bog ne daj, da bi bil tak moški še oče po kaki možnosti. Ker če ni odgovoren do žene/punce pred tem, ko se rodi otrok, se kasneje spremenil ne bo.
Meni je res čudno, kar počne tale tvoj. Pri nas na Dolenjskem je taka navada, da se na rojstne dneve in podobno hodi skupaj, če sta dva par, na kake obletnice valete pa posamezno (ali kaj podobnega). Se pa takoj podpišem pod vivin post, saj morajo biti dnevi, ko gresta nekam skupaj čisto sama zaseuser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.11.2005 15:34:24   
Ninica
Midva sva, preden sem rodila, vedno hodila skupaj ven. Vsak vikend smo žurali. Že, ko sva začela hoditi so se moji in njegovi prijatelji dokaj poznali tako, da so se nekako združili in sva imela skupne prijatelje. On je vedel za vse moje in jaz za vse njegove. Zdaj ravno ne hodim ven veliko, on pa gre tu in tam za kakšno urico ali dve, pa ne zvečer pozno, bolj popoldan.

LP, Ninica

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.11.2005 15:45:27   
Marogica
Sva primer, da se človek, ki vstopa v neko zvezo, lahko spremeni, če se hoče. Moj mož je bil do njegovega 40. leta sam (no, ne ravno sam-brez resnih vez). Zato je bil navajen hoditi okrog, ker ga pač doma ni noben čakal. Ima zelo širok krog prijateljev in znancev. Tudi midva sva se spoznala na enem njegovih "pohodov".
Venar pa ko sva se začela resno dobivati, se je nehalo. In to je nehal sam od sebe, kajti jaz mu ne bi rekla besedice.
Od takrat dalje imava skupne prijatelje, s katerimi se pač več druživa. Tudi na kakšne prireditve, rojstne dneve ipd. hodiva skupaj. Če ni možnosti varstva za otroke-pač ne greva. Tudi njega so na zažetku spraševali, če ga imam bolj na kratko, pa so nehali, ker so uvideli, da lahko gre, če hoče, vendar je on raje z družino.
So kakšne stvari, kamor gre sam, pa še te so delno službene ali pa šport, s katerim se ukvaja že 20 let. Normalno, da po športu tudi kaj spijejo in kakšno rečejo. Vendar pa so moški ta šport povezali tako, da se družimo tudi žene, hodimo na izlete, silvestrovanja, pustovanja...
Če pa ti pričakuješ, da se bo tvoj partner po 7 letih spremenil, ti moram povedati, da se motiš. In ko bo tu še otrok, bo še samo slabše. Dobro premisli, s kom si boš ustvarila družino.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.11.2005 17:35:02   
soncece24
Če ne bi napisala, da si s primorske bi mislila, da živiš z mojim bivšim. S to razliko, da sem jaz po 7 mesecih mela poln kufer takih for, poznala sem samo enga njegovega prijatla pa še tega sem spoznala bolj po naključju...

Sedanji je pa čist kontra. Poznava vse prijatelje drug od drugega. večinoma gremo kam skupaj, imamo piknike... meni se včasih zdi, da me moj še prevečkrat kam zraven vleče, še ko gre h kolegu nogomet gledat bi rad, da grem zraven. jaz sem včasih rada sama, takrat vsaj lahko gledam vse ženske tumarije po tv (ala sex and the city) in mi ni treba poslušat njegovih komentarjev.

Moj nasvet: vdari po mizi

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?