|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hoco ali cam
10.7.2007 14:14:12   
Tinča1
Pozdravljene!

Včeraj sva se z mojim šetala po MB in iskala vozičke.
Pri Rutarju sva naletela na vozičke HOCO (štirikolesnik), ki je po mojem okusu. Je lahek, lep design, garancija na ogrodje in tekstil eno leto. Ko se zloži, niti ni tako velik. Cena je tudi primerna. Starih 93.000 SIT. Cena zajema košaro in nato športni del.

Pri ARIELU v Mercatorju na Tržaški, pa sva naletela na voziček CAM (štirikolesnik), ki je zelo podoben Peg peregu. Tudi lahek, zloži se kot marela in je primeren za otroke od 0 pa do konca. Garancija na ogrodje je 2 leti, na tekstil pa 1 leto. Edino kar ni po mojem okusu, so manjša kolesa. So pa dvojna spredaj in dvojna zadaj. Cena: starih 90.000. V ceno je zajeta košara, lupinica in športni del.

A ima katera s tema dvema znamkama izkušnje. Zbiram listo pozitivnih lastnosti, za lažji izbor.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hoco ali cam
10.7.2007 15:40:26   
Tadeja83
Mi že skoraj eno leto uporabljamo voziček Hoco. Nimam niti ene slabe izkušnje z njim. Ravno pred tednom dni sem oprala prevleko v pralnem stroju in zgleda spet kot nova. Pa tudi fajn je, ker se ročaj obrne v obe strani, tako da lahko otroka gledaš, ko pa je že toliko radoveden, pa ga lahko obrneš stran. Mogoče edina "slabost" je v tem, da zložen zavzame kar veliko prostora.
Če bi še enkrat kupovala voziček, bi se ponovno odločila za tega.

Lep pozdrav.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2007 20:41:25   
Bonnie_RR
Mi smo imeli Hocota in smo bili z njim zelo zadovoljni.user posted image Praktičen, vsestranski, za vse terene... Uporabljali smo ga od rojstva do enega leta, ko smo kupili Zappa zaradi prostora.

Na začetku pa je itak potreben stabilen voziček s košaro, zato ti ga js resnično priporočam. Ostalih pa ne poznam, zato tud drugega ne morem komentirat...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Tadeja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2007 21:28:07   
eya
Pri CAMu bodi pozorna na to, kako se zloži-če je hrbtno naslonjalo dovolj kompaktno.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2007 10:01:47   
Marelica
Vozička CAM sicer ne poznam, praviš pa, da je vključena lupinica. Zgleda simpatična, ampak pri nas se je izkazala za zeloooo nekvalitetno oz. nevarno. Pri zelo malo rabljeni se je že polomil nek del v ročaju, da je le ta pri nošenju preskakoval.user posted image user posted image  Ti toplo odsvetujem...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2007 13:52:19   
mayci
Na videz poznam oba vozička in mi je definitivno Hoco bolj všeč!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?