bUbAmAmA
|
Lep pozdravček vsem mamicam in njihovim sončkom! Bom takole začela, naš sinek je krasen otroček in dobrovoljček ... včeraj smo dopolnili točno 4M, do enega tedna nazaj je bil izključno polno dojen, ker pa se je začel ponoči pogosto zbujati sm mislila da je težava v pomanjkanju mleka, no čeprav vem da mleko nikoli povsem ne neha povsem teči, in sem mu začela dodajati samo zadnji obrok pred spanjem AM, prvo se nahranil pri meni potem sem še dodala, včasih je spil 150ml,včasih 120ml,včasih samo 60ml,in potem zapančkal, ene 2,3 dni je res pančku od 21h do 3h pol 4h, in sm mislila no poglej da je bil zgleda lačen in se je zato par noči budil na urico, no zdaj pa že dva dni ista zgodba, zbujanje na urco, včasih mu dam dudico in zapančka nazaj, včasih takoj zapača včasih spi minutko, se zbudi in ga moram stisniti k sebi in zibati,ko končno zaspi po včasih 10min zibanja včasih 30min zibanja,ga odložim in spi in jovo na novo spet se zbudi čez urco,urco in pol....dojim ga nazadnje okoli pol 21h in še dodam ( kakšen teden) potem pa kljub zbujanju podojim šele okoli 2,3h ker očitno lahko zdrži če je ostale noči lepo zdržal,pa tudi joka se ne....če ni lakota vprašanje ali so zobki !? slini se ( vem da ni nujno znak), rokice prste vse nosi v usta (vem da je normalno pri tej starosti), odkar mu dodajam kaka na 2,3 dni lep rumen kremast kakec z "sezamčki" danes prvo lep kakec potem rumena driska...vročina hvala Bogu nima....nevem na čem smo, ali je dodajanje sploh potrebno če ne poje vsega,itak se budi tko kot se je preden sem začela dodajati,ali so zobki vzrok slabemu spancu, ali kaj čisto drugega....ALI SE KATERA MAMICA PREPOZNA V MOJI ZGODBI!? kakšen nasvet !? Definitivno želim še naprej dojiti in želim da je moj sinek vedno dobrovoljček samo želim si pa tudi da se lepo naspi in seveda jaz z njim....(POPOLDAN SPI PO POL URCE ene 4,5 dnevno ).... Lep pozdravček!