|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hm....a privat?
2.12.2004 15:15:28   
indigo
Punce,pogosto vas berem in vsakič imam občutek,da lahko pridete do ginekologa kadar hočete.Pa me zanima,a ga imate vse privat?Jest imam državno v zdravstvenem domu in je nemogoče priti do nje če res nisi pol leta prej naročen.Ta forum je pravo olajšanje,šele sedaj sem ugotovila,da imate tudi ve podobne probleme kot jest.
Veliko sreče v vsem vam želi indigo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hm....a privat?
2.12.2004 15:19:10   
Urša76
moja ni privat, pa lahko pridem do nje skoraj kadarkoli.
naj povem, da sem se šla naročit na 1. pregled v pon. ob pol osmih zvečer, naročila me je za nasl. dan ob pol osmih zjutraj.

fino, a ne?!

premisli o zamenjavi g.
lp & srečno, u.

(odgovor članu indigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hm....a privat?
2.12.2004 15:20:31   
tinkamiška
Indigo,

najprej sem hodila privat k eni G in sem imela na začetku dober občutek, kasneje pa sem izvedela za G, ki dela v bolnici na gin. oddelku in moram povedat, da je 100 proti 1. Res sem zadovoljna in kadarkoli jo pokličem, mi svetuje ali pa me naroči na pregled.

Mislim, da je zelo veliko odvisno od same/ga G.

Poskusi se pozanimati za kakšno drugo G.

Lep dan,

Tinka

(odgovor članu indigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hm....a privat?
2.12.2004 15:37:07   
naja78
moj ni privat,v KC-ju v LJ.PRIPOROČAM ti pa da ne hodiš v ZD,raje pejt privat na koncesijo,ali pa ....saj ne vem od kot si.če si iz LJ,pejt v LEONIŠČE.pa še UZ,ti zmeri nardijo.

(odgovor članu indigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   hm....a privat?
2.12.2004 16:04:06   
indigo
pa...jest sem hotela že nekajkrat menjati ginekologinjo,klicala sem na vse mogoče kraje...pa so mi vse sestre povedale,da je polno na koncesijo...samo če hočem biti samoplačnik je možno še priti do G.Drugače sem iz Ljubljane in ne vem,kaj še lahko naredim ali kam se naj obrnem.
Hvala za odgovore indigo

(odgovor članu indigo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   hm....a privat?
2.12.2004 16:25:57   
Natka1
Vam napišem svojo izkušnjo. Sem imela težavo z G pred tremi leti, ko sem se selila.

Kot piše indigo: tisti, ki imajo koncesijo, pri teh moraš nekaj časa plačati, potem pa prideš na vrsto tudi za koncesijo. Vsaj moja je takšna izkušnja. Ampak očitno sem imela srečo, ker je bila moja čakalna doba le 3 mesece.
Sem zadovoljna. Danes sem poklicala, v ponedeljek pridem lahko že na pregled.

Je pa res, da vse nimamo enake sreče pri tem.
Priporačam, zamenjajte G dokler še niste noseče, da ne boste potem v sili gasile požara, ko boste primorane zamenjati G.

Natka

(odgovor članu indigo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   hm....a privat?
2.12.2004 16:32:30   
emaa
Indigo lahko greš v Domžale k dr. Strah, je na koncesijo, ni čakalne dobe. Na vrsto prideš skoraj takoj. Je zelo prijazna, zmeraj svetuje. Jaz imam tretji pregled v 14 dneh v ponedeljek.

(odgovor članu indigo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   hm....a privat?
2.12.2004 16:36:06   
Skye
Verjetno sem ena izmed srečnejših, kaj se te teme tiče. Imam to srečo, da sta od mojega dragega stric in njegova žena oba ginekologa, tako da brez problema pridem na pregled, kadar hočem. Upam, da bo kmalu kakšen sladki razlog :duda:, da ju bom rabila:)

Vsem puncam, ki imajo probleme z ginekologi iz srca želim, da bi se zadeve čim prej uredile.

Držim pesti

Lep pozdravček

:rozica:
Skye

(odgovor članu indigo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   hm....a privat?
2.12.2004 17:25:12   
Gina
Moja G. je suuuuper in je v ZD v Lj. Nic ne placam, pridem takoj na vrsto, ce je nujno in v nobeni nosecnosti nisem kaj dosti cakala na vrsto, pa UZ ma v ordinaciji in ni nic treba posebej hodit. Je pa res, da ne mores priti zraven. Se mi pa zdi, da ce si iz njihove obcine ( ne mislim Lj., ampak npr. Siska, Bezigrad...) da te skoraj moraj vzet, ker ima vsak pravico do G. na koncesijo. Malo vprasaj pri vas.
Pa-pa:)

(odgovor članu indigo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.