Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hladilniki z no frost - glasnost? 28.3.2012 9:11:05
|
|
|
|
josephine27
|
mi imamo no frost od Hooverja pa ga nikoli ne slišim, da bi kaj ekstra brnel. sicer ni zdraven spalnice ampak imamo tako malo stanovanje, da se itak vse po celem sliši.
|
|
|
|
RE: hladilniki z no frost - glasnost? 28.3.2012 11:28:43
|
|
|
|
Petka09
|
Mi imamo Whirlpoolov velik hladilnik (70cm premera) in se sliši pretakanje vode zadaj in brnenje... Ne vem, koliko je to povezano z No frost funkcijo, ker nama so rekli, da vsak tako velik hladilnik brni... Ne vem sicer, če je to res. Pa sva takrat hotel, da bi bil čim tišji, ampak so nama zatrjevali, da to pri velikih hladilnikih ni mogoče. Se pa vsake toliko vklaplja, ja, ne brni skos... Samo bi težko rekla kak časovni interval je to... Meni se zdi, da skos brni , čeprav, če si an vzamem, se menda na kakih 15 minut al še več.. ne vem...
|
|
|
|
RE: hladilniki z no frost - glasnost? 28.3.2012 11:51:09
|
|
|
|
sazi
|
Bom malo bolj pozorna na morebitne glasove, ampak jaz našega hlasilnika nič ne slišim. Že res, da je v dnevnno/jedilno/kuhinjskem prostoru, kjer smo vsi ves dan, ampak ga ne slišim. Bom zvečer, ko vse potihne bolj pozorna. Imamo pa Boschevega.
|
|
|
|
RE: hladilniki z no frost - glasnost? 28.3.2012 12:26:07
|
|
|
|
Petka09
|
Ja, sazi, saj mi ga imamo tudi v kuhinji oz. imamo velik odprt prostor kuhinja/jedilnica/dnevna soba in ga tudi čez dan ne slišim, ker so pač drugi glasovi glasnejši . Slišim ga recimo zvečer, ko je mir in če je tv potiho.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2012 18:45:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?