|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hlače s steznikom po porodu
5.3.2007 23:49:55   
Moyca_
me zanima če ste prakticirale to in če je res tako super. Jaz sem zadnjič to prvič slišala od prijateljice, pa sem jo samo čudno gledala. Jebela cesta kaj te to jeuser posted image user posted image user posted image
Pa pravi da je to nekaj čisto normalnega, da to vse uporabljajo po porodu in potem nimaš povešenega trebuha????
Zakaj meni ni nihče tega povedal?????????????????????????????user posted image user posted image user posted image
kaj če si sedajj nabavim kak steznik bo kaj boljše???? 2 in 3 leta po poroduuser posted image user posted image
mater ej, kak te zgleda sploh ta stvaruser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hlače s steznikom po porodu
6.3.2007 8:25:00   
Anonimen
Mal si pozna ane?user posted image user posted image
Najboljše,da še enega narediš in potem sprobaš te hlače user posted image user posted image

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2007 8:38:23   
marsovcek
Jaz bom kar s trebušnjaki začela,enkrat, no bi bil že čas. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2007 10:14:39   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Mal si pozna ane?user posted image user posted image
Najboljše,da še enega narediš in potem sprobaš te hlače user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2007 10:17:39   
Blink1
Meni je mama po porodu prinesla ene spodnje hlač(k)e (nagravžne), ki so ful visoke in stisnejo trebuh.

Nisem jih niti enkrat obleklauser posted image  ampak imam srečo, da je trebuh OK. Vsaj nekajuser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2007 10:22:28   
kofetek2010
jaz sem imela samo steznik iz Salolaborja in mi je kar hitro postal prevelik... ko bi morala novega kupit (manjšega) sem ga tolk časa kupovala, da sem ga pozabila kupit user posted image

po 1.porodu je bil moj trebuh tipi-topi, sedaj pa se ga držijo neke čudne maščobne blazinice, ki jim lahko pomaga le kak dr.Fabjani user posted image

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?