Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: hitro--do kdaj dati vlogo za otroški dodatek 1.3.2011 9:44:35
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Aja, tako si mislila. Jaz sem razumela tvoje besede tako, da je ona vlogo verjetno prvič oddala februarja, preden je rodila.
Ja, saj pravom, da sem se napačno izrazla Čeprav pa nebi bilo slabo, če bi lahko še za Od oddale mesec pred porodom. Bi nam tisti € še kako prav prišli
RE: hitro--do kdaj dati vlogo za otroški dodatek 1.3.2011 9:59:16
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Če je rojena marca oddaš mesec dni prej, se pravi do konca meseca februarja.
tudi meni se tako zdi. saj je dobila OD od marca 2009-marca 2010 . in od marca 2010 do marca 2011. tako, da po mojem, bi morala do konca februarja oddat novo vlogo.
RE: hitro--do kdaj dati vlogo za otroški dodatek 1.3.2011 21:18:19
zmajaz
Če še ne prejemaš, oddaš kadar koli - če boš upravičena, se ti pravica prizna z naslednjim mesecem po oddaji vloge - torej če oddaš marca, se ti pravica prizna s 1. aprilom, prvo izplačilo pa je maja za april.